Skip to the main content

Webinar ‘Goud in handen met de kangoeroes’

Korfbalaanbod Ledenwerving/-behoud

De jeugd heeft de toekomst! Werken aan de toekomst van je vereniging is dus werk maken van het werven en binden van jeugd. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. De Kangoeroe Klup is er voor de jongste jeugd. Hoe kun je starten met een Kangoeroe Klup, hoe kun je je Kangoeroe Klup nog succesvoller maken, hoe krijg je succesvol een grote groep jonge kinderen op je vereniging, wat bied je deze jonge jeugd en wat is de rol van de ouders en/of opvoeders? Op woensdagavond 23 maart van 19.30 uur tot 20.30 uur organiseert het KNKV het webinar ‘Goud in handen met de kangoeroes’.

In het webinar neemt het KNKV je samen met experts en andere verenigingen mee op weg naar een succesvolle start met de Kangoeroe Klup, de organisatie van een Giga Kangoeroedag, het nog succesvoller maken van je bestaande Kangoeroe Klup en alles wat nodig is om jonge kinderen met plezier te laten korfballen en aan je vereniging te binden.

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor kaderleden en commissies die zich bezighouden met het opstarten van de Kangoeroe Klup en die een Giga Kangoeroedag willen organiseren. Het webinar is ook interessant voor kaderleden en commissies van verenigingen die al een Kangoeroe Klup hebben en deze nog succesvoller willen maken en graag willen uitbreiden.

Het webinar

Het webinar is een online kennissessie waarbij expert Jelmer Knossen (KorfbalKids en projectleider Rotterdam Sportsupport) zijn kennis deelt, Barry Schep als ouder het succes van de opstart bij Argus deelt, Priscilla Robijns en Ella Korzelius van KVA vertellen over de bloei van hun kangoeroes en Job van Eunen als initiator van de Giga Kangoeroedagen vertelt over de kansen en mogelijkheden bij de organisatie van deze dagen.

Aanmelden

Wil jij kennis, ervaringen en informatie ophalen voor een succesvolle Kangoeroe Klup? Meld je dan voor 22 maart aan voor het webinar via dit formulier. Als je je hebt aangemeld dan ontvang je op de dag van het webinar een link waarmee je kunt deelnemen aan het webinar. Heb je vragen of wil je meer weten over het webinar? Neem dan contact op met service en ondersteuning.

XL Upgrade Giga Kangoeroedag

Organiseert jouw vereniging tussen 1 april en 31 mei 2022 een Giga Kangoeroedag? Dan kun je hiervoor een XL Upgrade winnen. RCN Vakantieparken geeft samen met het KNKV twee keer een XL Upgrade weg. Aanmelden voor de XL Upgrade doe je hier. Je kunt met de XL Upgrade het volgende winnen:

  • Een bezoek van Sammy en Alex, de mascottes van RCN;
  • Een goed gevulde ijskar;
  • Een professionele aftermovie en een fotograaf tijdens de Giga Kangoeroedag;
  • Een kans op het winnen van een gratis minivakantie bij RCN Vakantieparken;
  • Bij vertrek een leuk gevulde goodiebag.

Foto’s: Winanda van Zwamen, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Koninklijke onderscheiding voor Anita Derks
KNKV Organisatie Vrijwilligers
Koninklijke onderscheiding voor Anita Derks
Anita Derks, die afgelopen december is afgetreden als Bondsbestuurslid bij het KNKV, ontving op zaterdag 18 maart een koninklijke onderscheiding tijdens haar afscheidsreceptie. Ze werd door burgemeester Dijsselbloem van de gemeente Eindhoven benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Anita kreeg de onderscheiding voor haar uitzonderlijke inzet voor de korfbalsport. Anita heeft veel betekend […]
Lees meer
KNKV en korfbalverenigingen komen in actie voor voedselbank
Bestuurders Verenigingsservice
KNKV en korfbalverenigingen komen in actie voor voedselbank
Een aantal landelijke sportbonden en hun aangesloten verenigingen komen in april in actie voor donaties aan de voedselbank. Er worden boodschappen ingezameld en aan sportclubs wordt gevraagd om de mensen die gebruikmaken van de voedselbank een uitnodiging mee te geven om te komen sporten. Het KNKV heeft zich aangesloten bij deze actie. Doet jouw vereniging […]
Lees meer
CKC Rheko genomineerd voor ‘Sportaccommodatie van het jaar 2023’
Accommodatie
CKC Rheko genomineerd voor ‘Sportaccommodatie van het jaar 2023’
CKC Rheko uit Rheden is genomineerd voor de titel van ‘Sportaccommodatie van het jaar 2023’ en is daarmee een van de vijf verenigingen die kans maakt op deze prijs. Het is de vierde keer dat deze prijs wordt uitgereikt en dit jaar waren er ruim zestig inschrijvingen. Op 10 mei wordt bekend wie er met […]
Lees meer

Topartikelen

Verenigingsservice
Met jouw vereniging naar de Kenonz Korfbal Leaguefinale?
Competitie
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
Bestuurders Verenigingsservice
KNKV en korfbalverenigingen komen in actie voor voedselbank