Skip to the main content

Webinar ‘Goud in handen met de kangoeroes’

Korfbalaanbod Ledenwerving/-behoud

De jeugd heeft de toekomst! Werken aan de toekomst van je vereniging is dus werk maken van het werven en binden van jeugd. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. De Kangoeroe Klup is er voor de jongste jeugd. Hoe kun je starten met een Kangoeroe Klup, hoe kun je je Kangoeroe Klup nog succesvoller maken, hoe krijg je succesvol een grote groep jonge kinderen op je vereniging, wat bied je deze jonge jeugd en wat is de rol van de ouders en/of opvoeders? Op woensdagavond 23 maart van 19.30 uur tot 20.30 uur organiseert het KNKV het webinar ‘Goud in handen met de kangoeroes’.

In het webinar neemt het KNKV je samen met experts en andere verenigingen mee op weg naar een succesvolle start met de Kangoeroe Klup, de organisatie van een Giga Kangoeroedag, het nog succesvoller maken van je bestaande Kangoeroe Klup en alles wat nodig is om jonge kinderen met plezier te laten korfballen en aan je vereniging te binden.

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor kaderleden en commissies die zich bezighouden met het opstarten van de Kangoeroe Klup en die een Giga Kangoeroedag willen organiseren. Het webinar is ook interessant voor kaderleden en commissies van verenigingen die al een Kangoeroe Klup hebben en deze nog succesvoller willen maken en graag willen uitbreiden.

Het webinar

Het webinar is een online kennissessie waarbij expert Jelmer Knossen (KorfbalKids en projectleider Rotterdam Sportsupport) zijn kennis deelt, Barry Schep als ouder het succes van de opstart bij Argus deelt, Priscilla Robijns en Ella Korzelius van KVA vertellen over de bloei van hun kangoeroes en Job van Eunen als initiator van de Giga Kangoeroedagen vertelt over de kansen en mogelijkheden bij de organisatie van deze dagen.

Aanmelden

Wil jij kennis, ervaringen en informatie ophalen voor een succesvolle Kangoeroe Klup? Meld je dan voor 22 maart aan voor het webinar via dit formulier. Als je je hebt aangemeld dan ontvang je op de dag van het webinar een link waarmee je kunt deelnemen aan het webinar. Heb je vragen of wil je meer weten over het webinar? Neem dan contact op met service en ondersteuning.

XL Upgrade Giga Kangoeroedag

Organiseert jouw vereniging tussen 1 april en 31 mei 2022 een Giga Kangoeroedag? Dan kun je hiervoor een XL Upgrade winnen. RCN Vakantieparken geeft samen met het KNKV twee keer een XL Upgrade weg. Aanmelden voor de XL Upgrade doe je hier. Je kunt met de XL Upgrade het volgende winnen:

  • Een bezoek van Sammy en Alex, de mascottes van RCN;
  • Een goed gevulde ijskar;
  • Een professionele aftermovie en een fotograaf tijdens de Giga Kangoeroedag;
  • Een kans op het winnen van een gratis minivakantie bij RCN Vakantieparken;
  • Bij vertrek een leuk gevulde goodiebag.

Foto’s: Winanda van Zwamen, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Tour de Camping succesvol van start
Korfbalaanbod
Tour de Camping succesvol van start
De korfbalzomer is toe aan de vierde activiteit! Maandag is op RCN De Jagerstee de derde editie van de Tour de Camping van start gegaan. Zo'n 45 vakantie vierende kinderen deden mee aan de korfbalclinic van Dolf Nijbroek en z'n team vrijwilligers.
Lees meer
Innovatieve oplossingen sport(evenementen)
Korfbalaanbod
Innovatieve oplossingen sport(evenementen)
Heb jij een innovatieve oplossing voor het veilig en verantwoord openstellen van sportevenementen voor publiek én voor de hygiëne en luchtkwaliteit van binnensportaccommodaties? Lees dan meer over de innovatiecompetitie.
Lees meer
Korfballen onder schooltijd: het kan in Dordrecht en Groningen
Korfbalaanbod Talentontwikkeling
Korfballen onder schooltijd: het kan in Dordrecht en Groningen
Ga je (of iemand binnen je vereniging) volgend schooljaar naar de middelbare school? En wil je school en korfbal combineren? Dit kan op de Topsport Talentschool Groningen én op RTC Dordt Sport.
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd