Skip to the main content

Vakbeurs Sportaccommodaties

Accommodatie

Op donderdag 22 april 2021 vindt in Expo Houten de achtste editie van de Vakbeurs Sportaccommodaties plaats. Je komt daar alles te weten over ontwerp, (ver)bouw, aanleg, inrichting, onderhoud en het beheer van sportaccommodaties. Met vele experts op de beursvloer is dit een interessante dag voor iedereen die zich bezighoudt met accommodatiezaken. Bezoekers en experts kunnen veilig en verantwoord met elkaar in gesprek door middel van het STAY & GO-concept.

Tijdens de vakbeurs verzamelen sportverenigingen, ambtenaren, sportbonden, dienstverleners en producenten zich op één plek. De exposanten zijn gespecialiseerd in de bouw en renovatie van sporthallen en clubgebouwen, de inrichting van sportaccommodaties en het sportterrein, diverse sportondergronden en sportapparatuur. Tijdens de beurs kun je specifieke vragen stellen aan de experts en een passend advies krijgen over bijvoorbeeld certificering, verzekering, financiering en subsidiering. Toegangskaarten kun je gratis bestellen via deze website. Meer informatie vind je hier.

Gerelateerde artikelen

KV Tempo genomineerd voor ‘Sportaccommodatie van het jaar 2022’
Accommodatie
KV Tempo genomineerd voor ‘Sportaccommodatie van het jaar 2022’
Korfbalvereniging Tempo is genomineerd voor de verkiezing ‘Sportaccommodatie van het jaar 2022’ en is daarmee één van de drie verenigingen die kans maakt op de titel. Omdat duurzaamheid een belangrijke rol speelt bij een toekomstbestendige sportaccommodatie, ging de jury dit jaar op zoek naar het beste initiatief op het gebied van duurzaamheid. En dan niet […]
Lees meer
Vakbeurs Sportaccommodaties 2022
Accommodatie
Vakbeurs Sportaccommodaties 2022
Op dinsdag 26 april 2022 vindt in Expo Houten de achtste editie plaats van de Vakbeurs Sportaccommodaties. Bij de Vakbeurs Sportaccommodaties kom je alles te weten over ontwerp, bouw, aanleg, inrichting, onderhoud en beheer van binnen- en buitensportaccommodaties. Je ziet ook de nieuwste innovaties en de allerlaatste ontwikkelingen. Gratis toegangskaarten kun je nu opvragen. Tijdens […]
Lees meer
Corona: competitie, maatregelen, besmettingen en TASO-regeling
Accommodatie Competitie
Corona: competitie, maatregelen, besmettingen en TASO-regeling
Na drie mooie competitieweekenden blikken we vooruit. Hier lees je meer over de zaalcompetitie, aanscherpingen in de veiligheidsregio's, overige maatregelen, besmettingen en de TASO-regeling.
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd