Skip to the main content

Vakbeurs Sportaccommodaties

Accommodatie

Op donderdag 22 april 2021 vindt in Expo Houten de achtste editie van de Vakbeurs Sportaccommodaties plaats. Je komt daar alles te weten over ontwerp, (ver)bouw, aanleg, inrichting, onderhoud en het beheer van sportaccommodaties. Met vele experts op de beursvloer is dit een interessante dag voor iedereen die zich bezighoudt met accommodatiezaken. Bezoekers en experts kunnen veilig en verantwoord met elkaar in gesprek door middel van het STAY & GO-concept.

Tijdens de vakbeurs verzamelen sportverenigingen, ambtenaren, sportbonden, dienstverleners en producenten zich op één plek. De exposanten zijn gespecialiseerd in de bouw en renovatie van sporthallen en clubgebouwen, de inrichting van sportaccommodaties en het sportterrein, diverse sportondergronden en sportapparatuur. Tijdens de beurs kun je specifieke vragen stellen aan de experts en een passend advies krijgen over bijvoorbeeld certificering, verzekering, financiering en subsidiering. Toegangskaarten kun je gratis bestellen via deze website. Meer informatie vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Terugblik op tweede webinar over duurzaamheid
Accommodatie
Terugblik op tweede webinar over duurzaamheid

Afgelopen woensdag hebben ruim dertig korfbalverenigingen deelgenomen aan het tweede deel van de webinarserie over duurzaamheid. Nadat in het eerste webinar werd ingegaan op …

Lees meer
Wit-Blauw verduurzaamt in jubileumjaar de hele accommodatie
Accommodatie
Wit-Blauw verduurzaamt in jubileumjaar de hele accommodatie

Korfbalvereniging Wit-Blauw/Green Organics heeft het afgelopen jaar haar accommodatie vernieuwd en verduurzaamd. Het resultaat is een nieuw kunstgrasveld, nieuwe veldverlichting, een nieuw dak met zonnepanelen en een clubhuis met een nieuwe keuken, …

Lees meer
Subsidieregeling BOSA in 2020
Accommodatie Financiën
Subsidieregeling BOSA in 2020

Ook in 2020 kunnen verenigingen die gaan investeren in materialen, de accommodatie of werkzaamheden laten verrichten ten behoud van de accommodatie een aanvraag indienen voor de subsidieregeling BOSA. Lees hier meer.

Lees meer

Topartikelen

Accommodatie Gezonde sportomgeving
Op weg naar een gezondere sportomgeving
Best practice Bestuurders
Inspirerende verhalen in het zevende KNKV Magazine
KNKV Organisatie
Nieuwe bondsraadsleden in elke regio