Skip to the main content

Vakbeurs Sportaccommodaties

Accommodatie

Op donderdag 22 april 2021 vindt in Expo Houten de achtste editie van de Vakbeurs Sportaccommodaties plaats. Je komt daar alles te weten over ontwerp, (ver)bouw, aanleg, inrichting, onderhoud en het beheer van sportaccommodaties. Met vele experts op de beursvloer is dit een interessante dag voor iedereen die zich bezighoudt met accommodatiezaken. Bezoekers en experts kunnen veilig en verantwoord met elkaar in gesprek door middel van het STAY & GO-concept.

Tijdens de vakbeurs verzamelen sportverenigingen, ambtenaren, sportbonden, dienstverleners en producenten zich op één plek. De exposanten zijn gespecialiseerd in de bouw en renovatie van sporthallen en clubgebouwen, de inrichting van sportaccommodaties en het sportterrein, diverse sportondergronden en sportapparatuur. Tijdens de beurs kun je specifieke vragen stellen aan de experts en een passend advies krijgen over bijvoorbeeld certificering, verzekering, financiering en subsidiering. Toegangskaarten kun je gratis bestellen via deze website. Meer informatie vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Subsidie voor bouw en onderhoud sportaccommodaties
Accommodatie
Subsidie voor bouw en onderhoud sportaccommodaties

De subsidieregeling ‘Stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties’ (BOSA) is voor 2019 nog niet uitgeput. Van het beschikbare bedrag is nog zestien miljoen euro over. Verenigingen kunnen nog steeds een aanvraag indienen.

Lees meer
Subsidieregeling BOSA in 2020
Accommodatie Financiën
Subsidieregeling BOSA in 2020

Ook in 2020 kunnen verenigingen die gaan investeren in materialen, de accommodatie of werkzaamheden laten verrichten ten behoud van de accommodatie een aanvraag indienen voor de subsidieregeling BOSA. Lees hier meer.

Lees meer
Accommodatiezaken
Accommodatie
Accommodatiezaken

Als je vereniging nadenkt over de aanleg, renovatie of herinrichting van de accommodatie kan het zinvol zijn om het vernieuwde Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties door te lezen.

Lees meer

Topartikelen

Bestuurders
KNKV zoekt bondsraadsleden: pak jij deze kans?
Trainers
Webinar technisch beleid: teamsamenstelling
Bestuurders Verenigingsservice
Breek-de-Weekbijeenkomsten voor bestuurders: inspiratie en verandering