Skip to the main content

Toernooi E- en D-jeugd voorafgaand aan Korfbal Leaguefinale

Competitie

Zaterdag 16 april wordt in Rotterdam Ahoy de Korfbal Leaguefinale gespeeld. Maar dat niet alleen. Voor de jeugdige toeschouwers is er die dag op het voorplein van Ahoy van alles te beleven. Zo zijn er diverse challenges, staan er springkussens en voor E- en D-jeugdteams wordt een heel toernooi georganiseerd. Aanmelden voor dit toernooi kan nog.

De hele dag zijn er buiten op het voorplein van Ahoy diverse activiteiten waar iedereen aan mag meedoen en waar je leuke prijzen kunt winnen. Uitdagende challenges, springkussens en een echte Mizuno-challenge staan klaar om aan deel te nemen!

Toernooi voor E- en D-jeugd

Speciaal voor de E- en D-jeugdteams organiseert het KNKV van 9:30 uur tot 13:00 uur een toernooi op het voorplein van Ahoy. Er is plek voor zestien teams van elke categorie. Een mooie kans voor jouw jeugdteams om te korfballen, leuke activiteiten te doen en voor een speciaal teamtarief samen de Korfbal Leaguefinale te kijken. Doen jullie mee?

Aanmelden 

Wil je met één of met meerdere E- en/of D-teams deelnemen aan het toernooi op het voorplein van Rotterdam Ahoy? Geef dit team dan zo snel mogelijk op via dit formulier. Wil je met meerdere teams meedoen? Vul dan per team een formulier in. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met team service en ondersteuning.

Met je team of vereniging naar de finales

Wil je niet alleen met je E- of D-team voor een speciaal tarief de finales bezoeken, maar met nóg meer teams of zelfs met je hele vereniging? Er zijn ook groepstickets met korting beschikbaar. Dit gaat om tickets voor de lange zijde tweede ring. Kortingen gelden vanaf meer dan 8, 25 en 50 tickets. Meer over de ticketverkoop lees je hier.

Gerelateerde artikelen

Definitief programma veldcompetitie najaar gepubliceerd
Competitie
Definitief programma veldcompetitie najaar gepubliceerd
Het programma voor de veldcompetitie voor het najaar is definitief en is vandaag via Sportlink verstuurd naar alle verenigingen. Het altijd actuele programma is ook in te zien via de KNKV Wedstrijdzaken-app en in Sportlink Club. Het programma wordt de komende dagen in de website geladen. De promotie- en degradatieregelingen worden in de week voorafgaand aan de […]
Lees meer
Competitie-avonden in augustus en september
Competitie
Competitie-avonden in augustus en september
In het voorjaar heeft team competitie een ronde door Nederland gemaakt om met verenigingen van gedachte te wisselen over het aanpassen van de jeugdcompetitie. Om verder in te zoomen op deze inhoud en dit breder te trekken, organiseren we in augustus en september een nieuwe ronde competitie-avonden. Deze avonden gaan niet alleen over de jeugdcompetitie, […]
Lees meer
Herstructurering veldkorfbalcompetitie
Competitie
Herstructurering veldkorfbalcompetitie
Aan het einde van het afgelopen seizoen heeft het KNKV verenigingen bevraagd over de opzet van de veldcompetitie. Hierbij was de vraag of de huidige opzet van een veldcompetitie in poules van acht ploegen verdeeld over het najaar en voorjaar nog voldeed aan de behoefte van verenigingen en leden. Op basis van de behoefte van […]
Lees meer

Topartikelen

Competitie
Competitie-avonden in augustus en september
Bestuurders KNKV Organisatie
Bijeenkomsten ‘Strategisch plan 2022+’
Opleidingen Trainers
Aanmelden KT2- en KT3-opleidingen seizoen 2022-2023