Skip to the main content

Aanmelden side-event Korfbal Leaguefinale 16 april 2022

Met dit formulier kun je je als bestuurder van een korfbalvereniging aanmelden voor de jaarlijkse Breek-de-Weekbijeenkomsten. Deze vinden dit jaar online plaats.

Op zaterdag 16 april is het eindelijk zover! De Korfbal Leaguefinale vindt plaats in Rotterdam Ahoy. De teams die zich hebben geplaatst gaan op deze dag de strijd aan om de titel Nederlands kampioen.

Voor de jeugdige toeschouwers is er de hele dag al van alles te beleven buiten op het voorplein van Rotterdam Ahoy.
Voor de E- en D-jeugd wordt een toernooi georganiseerd. Heb je zin om met een of meerdere E- en/of D-jeugdteam(s) deel te nemen aan dit toernooi dan kun je dat team met onderstaand formulier aanmelden.

Het toernooi begint om 09:30 uur en duurt tot 13.00 uur. Er is plek voor zestien teams per categorie dus wacht niet te lang met aanmelden. Koop direct ook met je hele team een entreekaartje voor de Korfbal Leaguefinale zelf. Maak gebruik van het speciale tarief van teamtickets!

Aanmelden

Je kunt hieronder het E- of D-jeugdteam aanmelden. Je ontvangt zo snel mogelijk de benodigde informatie op het in het formulier opgegeven mailadres. Wil je meer teams aanmelden, vul het formulier voor elk team apart in.

De informatie in dit formulier wordt alleen gebruikt voor de noodzakelijke werkzaamheden rondom het side-event van de Korfbal Leaguefinale op 16 april 2022. Als de werkzaamheden zijn afgerond dan worden de ingevulde gegevens verwijderd.