Skip to the main content

Succesverhalen over arbitrage en trainers in nieuwste KNKV Magazine

Best practice Bestuurders

Hoe kom je tot een wachtlijst voor jeugdscheidsrechters en uitbreiding van je trainersstaf? Je leest het in het nieuwste KNKV Magazine! Hierin delen diverse verenigingen hun successen op het gebied van onder andere arbitrage en trainers. Dus wil jij weten hoe je jeugdleden enthousiast maakt om wedstrijden te fluiten en hoe je potentiële trainers enthousiast maakt om training te geven? Lees dan het nieuwste KNKV Magazine.

KV CSL introduceerde een nieuwe arbitrage-aanpak waardoor een wachtlijst van jeugdleden is ontstaan voor het fluiten van wedstrijden en KV Huizen nam deel aan de clinic ‘Training geven: de basics’, wat ertoe heeft geleid dat de trainersstaf kan worden uitgebreid. Ook lees je in het magazine hoe DKB is gestart met OldStars walking korfball, waarbij de trainer opgeleid is voor het trainen van deze specifieke doelgroep. Verder lees je hoe bij KV Elburg jongeren initiatief hebben genomen en een beachkorfbalveld hebben gerealiseerd.

KNKV Magazines

Het online KNKV Magazine verschijnt ongeveer één keer per twee maanden. Met de verhalen in het magazine inspireert en informeert het KNKV verenigingen, bestuurders, vrijwilligers, ouders en met relevante verhalen uit de praktijk. De verhalen kunnen ideeën geven voor acties bij je eigen vereniging. Een overzicht van alle magazines vind je hier.

KNKV Magazine direct in je mailbox

Als je het magazine rechtstreeks in je mailbox wilt ontvangen dan kun je je aanmelden via Mijn Korfbal. Na het inloggen kun je je via de optie ‘nieuwsbrieven’ (links) inschrijven voor het magazine. Je dient hiervoor geregistreerd te zijn voor Mijn Korfbal. Ben je dat nog niet, registreer je dan eerst.

Optimale leesbaarheid

Voor een optimale leesbaarheid van dit responsive magazine op een pc of laptop kan het wijzigen van je beeldschermverhoudingen in enkele gevallen gewenst zijn. Lees je het magazine op je mobiel dan geeft het in horizontale stand de beste weergave.

Foto: Rob Reurling, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Eerste jaren cruciaal bij ledenbehoud
Best practice Ledenwerving/-behoud
Eerste jaren cruciaal bij ledenbehoud

Korfbalverenigingen steken veel energie in het werven van nieuwe leden. Met jaarlijks gemiddeld twintig nieuwe leden per vereniging levert dit mooie resultaten op. Wel blijkt dat het lastig is om nieuwe leden …

Lees meer
KNKV sluit zich aan bij het ISR
Bestuurders
KNKV sluit zich aan bij het ISR

Het KNKV is vanaf dit seizoen ook aangesloten bij het Instituut Sport Rechtspraak (ISR). Alle tuchtzaken op het gebied van seksuele intimidatie, grensoverschrijdend gedrag, matchfixing en doping zullen vanaf heden door het …

Lees meer
Nationale Sport Vakbeurs in november
Accommodatie Bestuurders
Nationale Sport Vakbeurs in november

Op woensdag 10 november vindt in Gorinchem de tiende editie van de Nationale Sport Vakbeurs plaats. Hier kunnen verenigingsbestuurders diverse dienstverleners en leveranciers uit de sportwereld ontmoeten, productinnovaties bekijken en kennis opdoen …

Lees meer

Topartikelen

KNKV Organisatie
Kom jij het bondsbestuur versterken?
Vrijwilligers
MDT Sport biedt kansen voor verenigingen en jongeren
Best practice Bestuurders
Succesverhalen over arbitrage en trainers in nieuwste KNKV Magazine