Skip to the main content

‘Samen dragen we een steentje bij’

Financiën

DVO/Accountor A1 is één van de ruim 60 teams, die de komende weken een wedstrijd laat sponsoren voor Spieren voor Spieren én voor de eigen vereniging. Teambegeleidster Jolanda van Golberdinge maakte de actie aan en ziet dat haar A1 al 26 sponsors verzameld heeft.

“Voor alle kinderen is het belangrijk dat ze kunnen sporten. Voor sommige kinderen is dit lastig en ik vind het mooi dat het KNKV met Spieren voor Spieren een actie opzet om deze kinderen te helpen. Je laten sponsoren per drie gescoorde goals in een wedstrijd vind ik ook leuk bedacht. DVO/Accountor A1 is een groep leuke jongens en meiden en samen kunnen we mooi een steentje bijdragen”, aldus Van Golberdinge, die één keer per maand vrijwilligerswerk doet in een kinderhospice en daar met eigen ogen ziet hoe gezonde spieren het verschil maken.

Schakelen

In eerste instantie had Van Golberdinge de thuiswedstrijd tegen DOS’46 A1 op 18 december uitgekozen. Omdat dit duel na 17.00 uur gepland staat en dus niet gespeeld kan worden, moest ze deze week even schakelen. “We laten nu een ander duel van A1 sponsoren. Waarschijnlijk gaan we de 18e nog wel spelen, maar we weten nog niet precies waar en tegen wie. Hoe het ook uitkomt, die doelpunten gaan gesponsord worden”, aldus Van Golberdinge, die tot slot aangeeft dat ook DVO B1 aan de actie meedoet. “Een mooi signaal van deze teams, dat hopelijk veel geld oplevert.”

Ook je wedstrijd sponsoren?

Tot en met 19 december kan elk korfbalteam een wedstrijd laten sponsoren voor 1 euro per drie goals. De helft van de opbrengst gaat naar Spieren voor Spieren, de andere helft naar je vereniging. Een team aanmaken doe je op scorenmet.nl/daan. Voor de teams die meedoen en het team dat het meeste geld inzamelt zijn er leuke prijzen te verdienen, zoals een gesigneerd shirt van TeamNL Korfbal.

Gerelateerde artikelen

Stageplek: content & communicatie
KNKV Organisatie
Stageplek: content & communicatie
Het KNKV zoekt een sterspeler op het gebied van communicatie, die dagelijks wil scoren met overtuigende content. Wil jij dat korfballers, fans en sportliefhebbers op het juiste moment en via de juiste kanalen worden bereikt? Oftewel, ben jij er klaar voor om het team te versterken vanaf september 2023? Dan is dit de stageplaats die […]
Lees meer
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
Verenigingsservice
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
In de KNKV Wedstrijdzaken-app kunnen personen de rol van ‘Teammanager’ krijgen. Met die rol kun je gebruikmaken van allerlei leuke en handige functionaliteiten. Ben jij de Teammanager van je team en wil je de Wedstrijdzaken-app optimaal gebruiken? Hieronder leggen we uit wat de Teammanager allemaal kan. Rijschema Samen naar wedstrijden rijden is niet alleen beter […]
Lees meer
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
De komende weken zijn we een aantal dagen niet telefonisch bereikbaar. Het gaat om donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag), woensdag 24 mei (personeelsdag) en maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag). Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Verenigingsservice
Vijf redenen om de verenigingsmonitor in te vullen
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
Korfbalaanbod Opleidingen Trainers
Kangoeroetrainers opgelet: doe mee met de clinic Veelzijdig Bewegen!