Skip to the main content

RvW 3.14 BB tegemoetkoming deelnemers zaalkorfbalfinales gemengde ploegen

Het Bondsbestuur heeft in haar vergadering van 10 februari 2020 dit bestuursbesluit vastgesteld ten aanzien van een tegemoetkoming aan de verenigingen die deelnemen aan de Korfbal Leaguefinale en de A-jeugd om het kampioenschap van Nederland zaalkorfbal 2020.

 1. Voor alle deelnemende verenigingen worden 1e ringtribune tickets gereserveerd. De overige zaaltribune tickets worden via de publieke verkoop verkocht a € 36,50 per stuk (inclusief € 1,50 servicekosten).
  Voor de deelnemende verenigingen van de finalewedstrijd van de Korfbal League worden in totaal maximaal 1.370 tickets gereserveerd in de vakken Aa t/m An. Deze kunnen ze afnemen tegen het kortingstarief van € 23,50 inclusief € 1,50 servicekosten per ticket (regulier tarief € 36,50). Hiervoor kunnen zij een optie nemen zoals genoemd in paragraaf 5 van dit besluit.
 2. Voor de deelnemende verenigingen van de finalewedstrijd van de A-jeugd worden in totaal maximaal 500 tickets gereserveerd in de vakken Ca/Cb/Cc/Cd (max 250) en Cl/Cm/Cn (max 250) op de 1e ring. Deze kunnen ze afnemen tegen het kortingstarief van €23,50 inclusief € 1,50 servicekosten per ticket (regulier tarief € 36,50). Hiervoor kunnen zij een optie nemen zoals genoemd in paragraaf 5 van dit besluit.
 3. Daarnaast zullen alle deelnemende teams maximaal 21 accreditaties (8 basisspelers, 8 wisselspelers, 5 stafleden op de reservebank ontvangen, waarmee zij toegang hebben tot de AHOY, backstage en het speelveld. Tevens ontvangt elk deelnemende club 1 accreditatie voor de voorzitter en 1 accreditatie voor de Korfbal Leaguemanager, met toegang tot backstage. Elk team kan maximaal 8 accreditaties bijkopen voor € 36,50 per stuk. Deze personen krijgen enkel toegang backstage en dienen (evenals de voorzitter en de KL-manager) tijdens de wedstrijden plaats te nemen op de door de organisatie aangewezen plaatsen op de tribune.
 4. In verband met de publieksverkoop dienen de opties op toegangsbewijzen uiterlijk 1 maart 2020 bij de organisatie bekend te zijn. De optie wordt gelicht direct nadat de beslissingen zijn gevallen bij de play-offs. De Korfbal Leagueverenigingen dienen een opgave te geven voor het aantal toegangsbewijzen indien zij zich plaatsen. Mochten finalisten nog extra tickets willen bestellen na 1 maart (indien beschikbaar) dan zal voor deze tickets het vol tarief van € 36,50 per stuk worden gerekend.
  Het kortingstarief geldt enkel voor de online verkoop via de webwinkel van CM.com en is exclusief € 2,50 administratiekosten per bestelling aan CM.com. Eventuele koerierskosten (op nacalculatie) komen voor rekening van de desbetreffende vereniging. De organisatie neemt hierover contact op met de verenigingen.
 5. Het kortingstarief is alleen van toepassing voor zover er kaarten voor de zaaltribune beschikbaar zijn. Indien deze zijn uitverkocht, worden toegangskaarten voor een andere ring tegen het normale tarief verstrekt.
  Uiteraard is het voor de vereniging(en) van de deelnemende clubs ook mogelijk (zolang de voorraad strekt) om voor de extra tickets gebruik te maken van de reguliere aanbieding van Familietickets (2e ring)

Dit besluit treedt in werking op 11 februari 2020.