Skip to the main content

Korfbalspektakel 2.0 op 6 april in Den Bosch

Evenementen

Op zaterdag 6 april staat de Maaspoort in Den Bosch de hele dag in het teken van korfbal! Net als vorig jaar vinden op deze locatie ’s avonds de finales van de A-jeugd Hoofdklasse dames en Topklasse dames plaats. Maar er is meer: ook de finales van de D-, C- en B-jeugd Hoofdklasse (gemengd) worden dit jaar in Den Bosch gespeeld. Naast de finales, organiseren we voor de D- en C-jeugd van dameskorfbalverenigingen het Korfbalspektakel 2.0! 

Wat staat er op het programma?
  • Urban Korfball-toernooi, met beachkorfbalregels (4-tegen-4)
  • Challenges en skills testen met je team
  • Inspirerende clinic
Praktische informatie

Het Korfbalspektakel 2.0 start om 12.45 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Aansluitend aan het programma kunnen de deelnemers de damesfinales van de A-jeugd Hoofdklasse (17.30 uur) en de Topklasse (19.30 uur) bekijken.

We raden aan om teams van 5 à 6 personen te vormen. Per team moet er minimaal één begeleider van 18 jaar of ouder aanwezig zijn. Houd er daarnaast rekening mee dat er bij het Urban Korfball-toernooi enkele wedstrijdjes gefloten moeten worden.

De prijs per persoon voor het Korfbalspektakel 2.0 is €7,50. Dit is inclusief toegang tot de twee damesfinales. Deze prijs geldt ook voor de begeleiders.

Aanmelden

Per vereniging kun je tickets kopen voor je team(s) via deze link. Na je aankoop nemen we op korte termijn contact met je op met meer informatie over de invulling van de teams en het programma van de dag. Er is ruimte voor 200 kinderen.

Reguliere tickets voor de finales zijn hier verkrijgbaar.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie over het Korfbalspektakel 2.0? Neem dan contact op met Kira Kovácsèk via Kira.Kovácsèk@knkv.nl.

Foto’s: Clemens van Santvoort, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Word bondsraadslid en denk met ons mee!
KNKV Organisatie
Word bondsraadslid en denk met ons mee!
In 2021 zijn de bondsraadsleden, de vertegenwoordigers namens de verenigingen binnen het bestuursmodel van het KNKV, gekozen voor de periode tot en met juni 2024. Dat betekent dat alle bondsraadsleden per 1 juni aanstaande aftreden. Een gedeelte van hen is herkiesbaar, maar we zijn ook weer op zoek naar kandidaat-bondsraadsleden voor de nieuwe verkiezingsperiode! Wat […]
Lees meer
In memoriam: Joop Bekkema
Vrijwilligers
In memoriam: Joop Bekkema
Ons heeft het verdrietige bericht bereikt dat Joop Bekkema op 76-jarige leeftijd is overleden. Bekkema was jarenlang actief voor de korfbalsport, met name in district Noord, en voor zijn inzet werd hij benoemd tot Lid van Verdienste. Bovendien was hij drager van het ereteken en ontving hij vorig jaar nog de Gouden Scheidsrechtersspeld. Wij zijn […]
Lees meer
Nederlandse scheidsrechter naar WK Beachkorfbal in Thailand
Arbitrage
Nederlandse scheidsrechter naar WK Beachkorfbal in Thailand
De International Korfball Federation (IKF) heeft beach-official Wouter Dirks aangewezen om in actie te komen op het WK Beachkorfbal in Thailand. Het toernooi vindt plaats van 26 tot en met 28 april in Pattaya. Het KNKV is er trots op dat de IKF Wouter heeft geselecteerd om de WK-wedstrijden in goede banen te leiden. We […]
Lees meer

Topartikelen

KNKV Organisatie
Word bondsraadslid en denk met ons mee!
Evenementen
Business arrangement Korfbal Leaguefinale 2024
Best practice Verenigingsservice
Het nieuwe KNKV Magazine is uit!