Skip to the main content

Kom jij het bondsbestuur versterken?

KNKV Organisatie

Ben jij ambitieus en wil je je talenten inzetten om mee te denken over de toekomst van de korfbalsport? Vanwege het aftreden van een van de zittende leden van het bondsbestuur – in december 2021 – is het KNKV op zoek naar een bondsbestuurslid. De ideale kandidaat is ambitieus en heeft een juridische achtergrond. Een topkorfbalachtergrond is een pré. Ben jij de ideale kandidaat? Reageer dan voor 29 oktober 2021.

Het bondsbestuur van het KNKV bestaat op dit moment uit zeven bondsbestuursleden, die gezamenlijk besturen op strategische hoofdlijnen. Het bondsbestuur wordt benoemd door en legt verantwoording af aan de bondsraad, een vertegenwoordiging van de verenigingen. Samen met het bondsbureau werkt het bondsbestuur aan de realisatie van de ambities van het KNKV. Met directie en bondsraad formuleert het bondsbestuur momenteel een bestuurlijke ambitie, die onderdeel zal zijn van het Strategisch Plan 2022+.

Reageren

Kun je niet wachten om je talenten te etaleren in het bondsbestuur? Maak je interesse voor deze functie dan schriftelijk kenbaar aan de benoemingscommissie, die voor deze vacature is samengesteld. Je kunt je CV en motivatie tot 29 oktober 2021 sturen aan: benoemingscommissie@knkv.nl.

Meer informatie

De volledige vacaturetekst vind je hier. Voor nadere informatie en/of met vragen kun je contact opnemen met Henry van Meerten, directeur van het KNKV en lid van de benoemingscommissie. Hij is te bereiken via: henry.van.meerten@knkv.nl.

Foto: Rob Reurling, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Actiepunten communicatie toegelicht
KNKV Organisatie
Actiepunten communicatie toegelicht
Het afgelopen jaar heeft stagiaire Mariska onderzoek gedaan naar hoe het KNKV de communicatie naar de verenigingen kan verbeteren. Hier lees je hoe het er nu voor staat met de actiepunten die hieruit voortvloeiden.
Lees meer
Bondsraad 27 juni
KNKV Organisatie
Bondsraad 27 juni
Zaterdag 27 juni vindt de bondsraadvergadering plaats. Op de agenda staan onder andere enkele reglementswijzigingen. Deze worden voorgelegd aan de stemgerechtigde bondsraadsleden, de vertegenwoordigers van de verenigingen.
Lees meer
Papendal Open 7 mei
KNKV Organisatie Partners
Papendal Open 7 mei
Op zaterdag 7 mei aanstaande organiseert Papendal de 'Papendal Open', waarmee het jaar waarin Papendal 50 jaar bestaat afgesloten wordt. Het belooft een feestelijke open dag te worden, waaraan ook het KNKV zijn steentje bijdraagt.
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd