Skip to the main content

Kom jij het bondsbestuur versterken?

KNKV Organisatie

Ben jij ambitieus en wil je je talenten inzetten om mee te denken over de toekomst van de korfbalsport? Vanwege het aftreden van een van de zittende leden van het bondsbestuur – in december 2021 – is het KNKV op zoek naar een bondsbestuurslid. De ideale kandidaat is ambitieus en heeft een juridische achtergrond. Een topkorfbalachtergrond is een pré. Ben jij de ideale kandidaat? Reageer dan voor 29 oktober 2021.

Het bondsbestuur van het KNKV bestaat op dit moment uit zeven bondsbestuursleden, die gezamenlijk besturen op strategische hoofdlijnen. Het bondsbestuur wordt benoemd door en legt verantwoording af aan de bondsraad, een vertegenwoordiging van de verenigingen. Samen met het bondsbureau werkt het bondsbestuur aan de realisatie van de ambities van het KNKV. Met directie en bondsraad formuleert het bondsbestuur momenteel een bestuurlijke ambitie, die onderdeel zal zijn van het Strategisch Plan 2022+.

Reageren

Kun je niet wachten om je talenten te etaleren in het bondsbestuur? Maak je interesse voor deze functie dan schriftelijk kenbaar aan de benoemingscommissie, die voor deze vacature is samengesteld. Je kunt je CV en motivatie tot 29 oktober 2021 sturen aan: benoemingscommissie@knkv.nl.

Meer informatie

De volledige vacaturetekst vind je hier. Voor nadere informatie en/of met vragen kun je contact opnemen met Henry van Meerten, directeur van het KNKV en lid van de benoemingscommissie. Hij is te bereiken via: henry.van.meerten@knkv.nl.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

KNKV en Yellow Jersey verlengen mediapartnerschap
KNKV Organisatie
KNKV en Yellow Jersey verlengen mediapartnerschap

Yellow Jersey ondersteunt het KNKV ook de komende drie jaar bij het bedienen van de korfbalfans (Korfbal.nl) en -bestuurders (KNKV.nl). KNKV-directeur Henry van Meerten en Yellow Jersey-oprichter Tim van Peppen tekenden in Zeist de overeenkomst.

Lees meer
KNKV kiest voor Rotterdam Ahoy
KNKV Organisatie
KNKV kiest voor Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy is de komende vijf jaar de korfbaltempel van Nederland. Het KNKV dankt de Ziggo Dome en gemeente Amsterdam voor vier prachtige Korfbal Leaguefinales en kijkt uit naar de samenwerking met Rotterdam Ahoy en de gemeente Rotterdam.

Lees meer
Verzonden e-mail over registratie korfbal.nl
KNKV Organisatie
Verzonden e-mail over registratie korfbal.nl

Afgelopen dinsdag zijn de nieuwe websites van het KNKV live gegaan. Woensdagmiddag is ook de nieuwe omgeving van mijn.korfbal.nl geactiveerd waarna alle gebruikers uit de oude omgeving ingelogd zijn. Uit veiligheidsoverwegingen is …

Lees meer

Topartikelen

KNKV Organisatie
Kom jij het bondsbestuur versterken?
Vrijwilligers
MDT Sport biedt kansen voor verenigingen en jongeren
Best practice Bestuurders
Succesverhalen over arbitrage en trainers in nieuwste KNKV Magazine