Skip to the main content

Kom jij het bondsbestuur versterken?

KNKV Organisatie

Ben jij ambitieus en wil je je talenten inzetten om mee te denken over de toekomst van de korfbalsport? Vanwege het aftreden van een van de zittende leden van het bondsbestuur – in december 2021 – is het KNKV op zoek naar een bondsbestuurslid. De ideale kandidaat is ambitieus en heeft een juridische achtergrond. Een topkorfbalachtergrond is een pré. Ben jij de ideale kandidaat? Reageer dan voor 29 oktober 2021.

Het bondsbestuur van het KNKV bestaat op dit moment uit zeven bondsbestuursleden, die gezamenlijk besturen op strategische hoofdlijnen. Het bondsbestuur wordt benoemd door en legt verantwoording af aan de bondsraad, een vertegenwoordiging van de verenigingen. Samen met het bondsbureau werkt het bondsbestuur aan de realisatie van de ambities van het KNKV. Met directie en bondsraad formuleert het bondsbestuur momenteel een bestuurlijke ambitie, die onderdeel zal zijn van het Strategisch Plan 2022+.

Reageren

Kun je niet wachten om je talenten te etaleren in het bondsbestuur? Maak je interesse voor deze functie dan schriftelijk kenbaar aan de benoemingscommissie, die voor deze vacature is samengesteld. Je kunt je CV en motivatie tot 29 oktober 2021 sturen aan: benoemingscommissie@knkv.nl.

Meer informatie

De volledige vacaturetekst vind je hier. Voor nadere informatie en/of met vragen kun je contact opnemen met Henry van Meerten, directeur van het KNKV en lid van de benoemingscommissie. Hij is te bereiken via: henry.van.meerten@knkv.nl.

Foto: Rob Reurling, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

KNKV en Yellow Jersey verlengen mediapartnerschap
KNKV Organisatie
KNKV en Yellow Jersey verlengen mediapartnerschap

Yellow Jersey ondersteunt het KNKV ook de komende drie jaar bij het bedienen van de korfbalfans (Korfbal.nl) en -bestuurders (KNKV.nl). KNKV-directeur Henry van Meerten en Yellow Jersey-oprichter Tim van Peppen tekenden in Zeist de overeenkomst.

Lees meer
Van Rijsewijk en Meijer in de media
KNKV Organisatie
Van Rijsewijk en Meijer in de media

Tijdens de afgelopen bondsraadvergadering werd Irene van Rijsewijk benoemd tot nieuwe voorzitter van het KNKV. Zij volgt Rob Meijer op, die bijna tien jaar KNKV-voorzitter is geweest.

Lees meer
Terugblik online Breek-de-Weekbijeenkomsten
Best practice Bestuurders KNKV Organisatie Ledenwerving/-behoud
Terugblik online Breek-de-Weekbijeenkomsten

Afgelopen maandag vond de laatste van de drie Breek-de-Weekbijeenkomsten plaats. Deze bestuurlijke ontmoetingen die in het teken stonden van ‘inspiratie en verandering’ werden dit jaar online gehouden. Ruim 260 deelnemers van zo’n …

Lees meer

Topartikelen

KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd
Bestuurders Verenigingsservice
Lancering online platform voor sportbestuurders
Korfbalaanbod
Coronamaatregelen aangescherpt