Skip to the main content

Kom jij de landelijke financiële commissie versterken?

KNKV Organisatie

Ben jij ambitieus en wil jij jouw financiële talenten graag inzetten voor de korfbalsport? Vanwege het aftreden van twee zittende leden van de landelijke financiële commissie is het KNKV op zoek naar nieuwe leden. Heb jij een korfbalachtergrond, een financiële achtergrond én wil jij graag je steentje bijdragen aan de korfbalsport? Reageer dan voor 18 mei 2022 op de vacature.

De landelijke financiële commissie bestaat uit drie leden. De primaire taken van de commissie zijn het controleren van de jaarrekening om de bondsraad te adviseren over hun goedkeuring, het beoordelen van de jaarrekening, het opstellen van een advies voor- en het toelichten van dit advies aan de bondsraad en het presenteren van het advies tijdens de jaarlijkse bondsraadsvergadering.

Meer informatie en reageren

Wil je meer weten over de financiële commissie, het functieprofiel en de tijdsbelasting? De volledige vacaturetekst vind je hier. Heb jij interesse in deze functie? Mail dan je cv en motivatie voor 18 mei 2022 naar benoemingscommissie@knkv.nl.  Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met KNKV-directeur Henry van Meerten via henry.van.meerten@knkv.nl

Gerelateerde artikelen

Telefonische bereikbaarheid maandag 21 maart
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Telefonische bereikbaarheid maandag 21 maart
Maandag 21 maart is het KNKV vanaf 15.00 uur niet telefonisch bereikbaar in verband met een personeelsbijeenkomst. Vanaf dinsdag 9.00 uur staat het KNKV weer voor iedereen klaar. Je kunt je vragen en opmerkingen altijd op ieder gewenst tijdstip indienen via de helpdesk. Normaal gesproken is het KNKV op werkdagen altijd telefonisch bereikbaar van 9.00 […]
Lees meer
KNKV ontvangt 505.934 euro van Nederlandse Loterij
KNKV Organisatie
KNKV ontvangt 505.934 euro van Nederlandse Loterij
Over 2020 ontvangt het KNKV het mooie bedrag van 505.934 euro van Nederlandse Loterij. Dat werd dinsdag bekend tijdens het online evenement Nederlandse Loterij Geeft Door. De totale afdracht van Nederlandse Loterij (NLO) aan de Nederlandse sport - NOC*NSF en 77 sportbonden - bedraagt 45,2 miljoen euro.
Lees meer
‘Ik ben ervan overtuigd dat we de opmars kunnen voortzetten’
KNKV Organisatie
‘Ik ben ervan overtuigd dat we de opmars kunnen voortzetten’
In april 2011 werd Rob Meijer verkozen tot voorzitter van het KNKV. Na bijna tien jaar draagt hij komende zaterdag de hamer over aan zijn beoogde opvolger Irene van Rijsewijk. Een afscheidsinterview.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt