Skip to the main content

KNKV sluit zich aan bij het ISR

Bestuurders

Het KNKV is vanaf dit seizoen ook aangesloten bij het Instituut Sport Rechtspraak (ISR). Alle tuchtzaken op het gebied van seksuele intimidatie, grensoverschrijdend gedrag, matchfixing en doping zullen vanaf heden door het ISR behandeld worden.

Hieronder vind je een stroomschema over hoe een tuchtzaak bij het ISR in zijn werk gaat. Mocht een lid te maken krijgen met een tuchtzaak bij het ISR dan zal er ook op dat moment nadere detailinformatie verstrekt worden.

Gerelateerde artikelen

Hulpvraag stellen helpt Mélynas vooruit
Best practice Bestuurders
Hulpvraag stellen helpt Mélynas vooruit

Twee jaar geleden kampte Mélynas met een gebrek aan bestuursleden, vrijwilligers en visie en daalde het ledenaantal flink. De vereniging besloot de hulp van het KNKV in te schakelen en mede door …

Lees meer
Tool voor compensatieregelingen voor sportverenigingen
Bestuurders Financiën
Tool voor compensatieregelingen voor sportverenigingen

Er zijn verschillende overheidsregelingen beschikbaar gesteld die sportverenigingen steun kunnen bieden om de financiële gevolgen van de coronamaatregelen deels op te vangen. Om te zien welke regelingen er zijn en snel te …

Lees meer
Nieuwe wetgeving voor sportverenigingen
Bestuurders
Nieuwe wetgeving voor sportverenigingen

Op 1 juni 2021 treedt de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen in werking. Om bestuurders op weg te helpen bij alles wat ze moeten gaan regelen is er 3 december een webinar.

Lees meer

Topartikelen

Vrijwilligers
MDT Sport biedt kansen voor verenigingen en jongeren
Opleidingen Trainers
Volg een KT3-opleiding op één van de tien locaties
Trainers
Sessies trainersbegeleiding in oktober