Skip to the main content

Doe jij al mee met de Clubloterij?

Verenigingsservice

In februari 2024 heeft NOC*NSF de Clubloterij gelanceerd. Een initiatief voor en door sportclubs om extra inkomsten te genereren. Korfbalverenigingen in Nederland kunnen hier uiteraard ook aan meedoen, waarbij 80% van elk verkocht lot rechtstreeks naar de deelnemende vereniging gaat.

Doet jouw vereniging al mee?

Leden van je vereniging kunnen clubloten verkopen. De kopers maken kans op heel veel mooie prijzen zoals €10.000,- voor je club en €10.000,- voor henzelf! Ook als KNKV stellen we enkele prijzen beschikbaar:

  • 2 VIP-tickets voor de Korfbal Leaguefinale op 12 april 2025
  • 2x 2 tickets voor de Korfbal Challenge van 27 t/m 30 december 2024
  • Gesigneerd T-shirt van TeamNL Korfbal

De trekking vindt plaats op 12 juni aanstaande.

Meedoen en clubpagina activeren

Meedoen is heel eenvoudig! Jouw vereniging is al toegevoegd aan de Clubloterij en mogelijk zijn er zelfs al loten voor jouw vereniging gekocht. Bekijk je clubpagina hier. Om de opbrengst voor je vereniging te vergroten, log je in op je beheerpagina. Hier kun je promotiemateriaal downloaden, prijzen toevoegen voor een eigen clubtrekking en jouw clubpagina beheren. Activeer je korfbalvereniging hier.

Heb je vragen?

Met vragen kun je contact opnemen met het supportteam van de Clubloterij.

Gerelateerde artikelen

Servicemeting vandaag verstuurd naar verenigingen
Bestuurders Verenigingsservice
Servicemeting vandaag verstuurd naar verenigingen
Elk jaar voeren we aan het eind van het seizoen een servicemeting uit. Dit doen we om inzicht te krijgen in hoe we jouw korfbalvereniging (nog) beter kunnen ondersteunen. Vandaag hebben de secretarissen van alle verenigingen een uitnodiging ontvangen om de servicemeting in te vullen. De afgelopen jaren was de servicemeting een onderdeel van de […]
Lees meer
KNKV niet bereikbaar op Tweede Pinksterdag
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op Tweede Pinksterdag
Op maandag 20 mei, Tweede Pinksterdag, is het KNKV gesloten. We zijn die dag niet telefonisch bereikbaar. Vanaf dinsdag 21 mei zijn we weer normaal te bereiken. Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer
Reminder: aanmelden voor de KT4-opleiding kan nog steeds!
Opleidingen Trainers
Reminder: aanmelden voor de KT4-opleiding kan nog steeds!
Ben jij een ambitieuze korfbaltrainer of -trainster? En wil je je graag ontwikkelen in het trainersvak? Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden voor de KT4-opleiding voor het seizoen 2024-2025! De  KT4-opleiding is de hoogste korfbaltrainersopleiding van het KNKV. Tijdens deze opleiding sta jij als trainer/trainster centraal. Het programma bestaat onder andere […]
Lees meer

Topartikelen

Competitie
Bijeenkomsten over Competitie 2.0 en de Rompregeling Arbitrage
Best practice
Laat je inspireren door het nieuwe KNKV Magazine!
KNKV Organisatie
Wijzigingen in de organisatiestructuur van het KNKV