Skip to the main content

Bondsraadvergadering

KNKV Organisatie

Zaterdag 26 september vindt om 10.00 uur de tweede bondsraadvergadering van dit jaar plaats. De agenda en bijbehorende stukken zijn verstuurd naar alle verenigingen. Je vindt deze ook hier. Heb je vragen of wil je hier iets over kwijt, dan kun je terecht bij de bondsraadsleden van jouw district.

Het Bondsbestuur bepaalt het beleid van het KNKV en legt verantwoording af aan de Bondsraad. In de Bondsraad zitten vanuit elk district bondsraadsleden die de verenigingen vertegenwoordigen. Dat gebeurt in de besluitvorming en het bespreken van en stemmen over voorstellen van het Bondsbestuur en de districten.

Bondsraadvergadering live volgen

Normaal gesproken zijn verenigingen als toehoorder welkom om de Bondsraad fysiek bij te wonen. Net als de vorige keer in juni is dat ook deze bondsraad niet mogelijk in verband met het coronavirus. Je kunt de vergadering volgen via livestream.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Actiepunten communicatie toegelicht
KNKV Organisatie
Actiepunten communicatie toegelicht

Het afgelopen jaar heeft stagiaire Mariska onderzoek gedaan naar hoe het KNKV de communicatie naar de verenigingen kan verbeteren. Hier lees je hoe het er nu voor staat met de actiepunten die hieruit voortvloeiden.

Lees meer
Extra bondsraadvergadering
KNKV Organisatie
Extra bondsraadvergadering

Tijdens de afgelopen bondsraadvergadering werd de reglementaire uitwerking van de bestuurlijke herinrichting besproken. De statutaire wijzigingen zijn toen niet aangenomen omdat het vereiste quorum niet werd behaald. Om …

Lees meer
Vacature: KNKV zoekt verenigingsadviseur   
KNKV Organisatie
Vacature: KNKV zoekt verenigingsadviseur  

Het KNKV is op korte termijn, ter vervanging van een met pensioen gaande verenigingsadviseur, op zoek naar een nieuwe verenigingsadviseur voor de provincies Groningen en Friesland (cluster A). Als verenigingsadviseur beheer je …

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Hervorming zaalcompetitie (standaardklassen)
Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd