Skip to the main content

Athletic Skills Model-opleidingen voor korfbaltrainers in 2024

Opleidingen Trainers

Wil jij je vaardigheden als trainer/coach verder ontwikkelen? Begin 2024 start Athletic Skills Model (ASM) weer met de ASM-instructeursopleiding Advanced, een opleiding die ook voor korfbaltrainers en -coaches interessant kan zijn.

Het ASM is een praktisch en wetenschappelijk onderbouwd model voor alle bewegers. De ASM-opleidingen zijn speciaal ontwikkeld om dit model te leren implementeren binnen trainingen, met als doel betere prestaties, minder blessures, meer creativiteit en meer plezier.

In het voorjaar van 2024 wordt de ASM-instructeursopleiding Advanced gegeven in Zeist, Groningen, Amsterdam, Almere, Helmond en Den Haag. Aan het eind van de opleiding heb je alle kennis en vaardigheden in huis om zelfstandig het ASM toe te passen in je trainingen. Meer informatie en inschrijven? Kijk op de website van ASM.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Doe jij al mee met de Clubloterij?
Verenigingsservice
Doe jij al mee met de Clubloterij?
In februari 2024 heeft NOC*NSF de Clubloterij gelanceerd. Een initiatief voor en door sportclubs om extra inkomsten te genereren. Korfbalverenigingen in Nederland kunnen hier uiteraard ook aan meedoen, waarbij 80% van elk verkocht lot rechtstreeks naar de deelnemende vereniging gaat. Doet jouw vereniging al mee? Leden van je vereniging kunnen clubloten verkopen. De kopers maken […]
Lees meer
KNKV niet bereikbaar op Tweede Pinksterdag
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op Tweede Pinksterdag
Op maandag 20 mei, Tweede Pinksterdag, is het KNKV gesloten. We zijn die dag niet telefonisch bereikbaar. Vanaf dinsdag 21 mei zijn we weer normaal te bereiken. Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer
Reminder: aanmelden voor de KT4-opleiding kan nog steeds!
Opleidingen Trainers
Reminder: aanmelden voor de KT4-opleiding kan nog steeds!
Ben jij een ambitieuze korfbaltrainer of -trainster? En wil je je graag ontwikkelen in het trainersvak? Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden voor de KT4-opleiding voor het seizoen 2024-2025! De  KT4-opleiding is de hoogste korfbaltrainersopleiding van het KNKV. Tijdens deze opleiding sta jij als trainer/trainster centraal. Het programma bestaat onder andere […]
Lees meer

Topartikelen

Competitie
Bijeenkomsten over Competitie 2.0 en de Rompregeling Arbitrage
Best practice
Laat je inspireren door het nieuwe KNKV Magazine!
KNKV Organisatie
Wijzigingen in de organisatiestructuur van het KNKV