Skip to the main content

Aanmelden Training geven: de basics – september 2024

Om zoveel mogelijk beginnende trainers de basis van het training geven te leren, gaan we in september weer naar verenigingen toe om de clinic ‘Training geven: de basics’ te geven. Door deze clinic aan te vragen, kunnen de nieuwe trainers van jouw vereniging direct bij de start van het nieuwe seizoen de basis van het training geven leren. De clinic wordt verzorgd door KNKV-docenten, die een leuke, laagdrempelige en afwisselende avond vol korfbal gaan verzorgen. Interesse? Vraag de clinic dan vóór 26 augustus aan via onderstaand formulier.

Training geven: de basics - Hoe sta je als trainer voor een groep sporters? En hoe maak je de trainingen leuk en uitdagend voor iedereen? Deze onderwerpen komen aan bod in de scholing ‘Training geven: de basics’ die je kunt aanvragen voor de trainers van jouw vereniging. Basics Plus: Hebben je trainers Training geven: de basics afgerond? Dan kan er nog een verdieping plaatsvinden op een onderwerp naar keuze met Basics Plus.
DD slash MM slash JJJJ
Kies een datum in de maand september of oktober 2024. Beschikbare tijdstippen zijn op doordeweekse dagen van 18.00 tot 21.00 uur en op zaterdagen van 9.00 tot 16.00 uur.
De clinic duurt meestal 1,5 tot 2 uur.
Hebben de deelnemers al trainerservaring? Hebben de deelnemers de clinic ‘Training geven: de basics’ al eens gevolgd? Deze informatie hebben onze docenten nodig om een passende clinic te kunnen voorbereiden.