Skip to the main content

De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app

Verenigingsservice

In de KNKV Wedstrijdzaken-app kunnen personen de rol van ‘Teammanager’ krijgen. Met die rol kun je gebruikmaken van allerlei leuke en handige functionaliteiten. Ben jij de Teammanager van je team en wil je de Wedstrijdzaken-app optimaal gebruiken? Hieronder leggen we uit wat de Teammanager allemaal kan.

Rijschema

Samen naar wedstrijden rijden is niet alleen beter voor het milieu, het is ook gezelliger! Via de KNKV Wedstrijdzaken-app kun je een rijschema maken. Alle teamleden kunnen hun beschikbaarheid invullen en als Teammanager kun je het vervoerschema van je teamgenoten invullen. Ook kun je in het begin van het seizoen ‘automatisch toewijzen’ aanzetten, zodat er voor elke wedstrijd ‘rijders’ worden geselecteerd.

Aanwezigheid invullen

Alle teamleden kunnen per wedstrijd aangeven of ze aanwezig zijn. Als Teammanager kun je de aanwezigheid van je teamgenoten invullen en beheren. Ook kun je de aanwezigheidsfunctie op slot zetten. Dan kunnen teamleden deze niet meer zelf aanpassen, maar moet ze contact opnemen om wijzigingen door te geven.

Pasfoto’s toevoegen en wijzigen

De pasfoto op de digitale spelerspas in de KNKV Wedstrijdzaken-app kunnen in de periodes tussen de competities in worden veranderd. Spelers kunnen dit zelf doen, maar daarnaast heb je als teammanager de mogelijkheid om voor alle spelers uit het team de spelersfoto’s toevoegen of wijzigen.

Wedstrijdstatistieken

Teammanagers kunnen de wedstrijdstatistieken voor hun eigen team aanvullen met informatie over de doelpunten en wissels. Op de wedstrijdpagina wordt hierdoor het wedstrijdverloop zichtbaar voor teamgenoten, vrienden, familie en fans. De doelpunten worden ook toegevoegd aan de statistieken van de spelers van jouw team. Let op: voor deze functionaliteit is toestemming voor het gebruik van de spelersnamen nodig. Spelers mogen hiervoor dus niet ‘afgeschermd’ zijn.

Digitaal wedstrijdformulier

Als Teammanager heb je ten slotte natuurlijk toegang tot alle belangrijke functionaliteiten voor het digitaal wedstrijdformulier. Zo kun je de opstelling invoeren, spelers, stafleden en officials toevoegen en verwijderen en na afloop van de wedstrijd de wissels invoeren.

Gerelateerde artikelen

5 oefeningen om je training goed mee te starten!
Trainers
5 oefeningen om je training goed mee te starten!
Als trainer start je je training met een warming-up, maar laat dat nu vaak niet het favoriete onderdeel zijn van veel spelers… Leon Braunstahl, assistent-bondscoach van TeamNL Korfbal en fysiotherapeut, ziet het als een uitdaging om daar verandering in te brengen. In het nieuwe KNKV Magazine deelt hij vijf opwarmers, waarmee jij zorgt voor een lach […]
Lees meer
Het Nederlands Beachkorfbalteam is Wereldkampioen!
Nationale selecties
Het Nederlands Beachkorfbalteam is Wereldkampioen!
Afgelopen weekend is het Nederlands Beachkorfbalteam in het Thaise Pattaya Wereldkampioen geworden. In een spannende finale versloeg Oranje Taiwan met 7-4. In de groepsfase had Nederland nog met 5-6 verloren van Taiwan, maar in de finale startte de ploeg van bondscoach Roelof Koopmans goed en bij rust stond er een 3-1 voorsprong op het scorebord. […]
Lees meer
Koninklijke onderscheiding ontvangen?
Vrijwilligers
Koninklijke onderscheiding ontvangen?
Tijdens de lintjesregen op vrijdag 26 april ontvingen burgers die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving een Koninklijke onderscheiding. Ook dit jaar werden er zo’n 4500 burgers gedecoreerd. Heeft een lid van jouw vereniging een Koninklijke onderscheiding ontvangen? Laat dit dan weten aan het KNKV. Als een lid van jouw vereniging, die ook […]
Lees meer

Topartikelen

Nationale selecties
Het Nederlands Beachkorfbalteam is Wereldkampioen!
KNKV Organisatie
Word bondsraadslid en denk met ons mee!
Best practice
Laat je inspireren door het nieuwe KNKV Magazine!