Skip to the main content

Partnerovereenkomst Nea International verlengd

Partners

Kortgeleden is de sponsorovereenkomst met Nea International met twee jaar verlengd. Het Nederlandse bedrijf levert al sinds 2007 gewrichts- en spierondersteunende braces aan de nationale selecties.

Al sinds 1986 is Nea actief en inmiddels kenmerkt het zich als een sterk groeiend bedrijf, actief op het gebied van orthopedische braces onder de merken Push Braces en Push Sports.

Naast het dragen van de braces, werken er ook diverse internationals mee aan het ontwikkelen en testen van nieuwe braces. Op deze manier werken beide partijen mee aan een stabiel partnerschap. Pasgeleden bracht de selectie van TeamNL Korfbal een bedrijfsbezoek aan Nea, waarbij de internationals een kijkje in het bedrijf kregen en daarna een clinic verzorgden voor de distributeurs uit Nederland en België.

Rob Müller, directeur Nea International: “De langdurige samenwerking tussen Push en het KNKV loopt terug tot het jaar 2009. Sportarts Frank Backx, betrokken bij het KNKV en adviseur bij Push, heeft de partijen destijds bij elkaar gebracht. De wens leefde om kennis over sportblessurepreventie uit te wisselen en door middel van braces sportblessures te voorkomen. In al die jaren en tot op de dag van vandaag is Push hofleverancier voor de nationale teams geweest. We hebben dankbaar een bijdrage mogen leveren aan het voorkomen van blessures en aan het verhogen van de belastbaarheid van korfballers. Fysiotherapeut Ada Jansen (KNKV) en product specialist Raymond Wolfs (Push) hebben in al die tijd een belangrijke rol gespeeld in de terugkoppeling van de ervaringen. Hierdoor blijft producent Nea International, het bedrijf achter Push, bij de les en gebruikt het de informatie om haar producten te verbeteren. Dat helpt ons enorm. We zien uit naar de voortzetting van onze samenwerking en hopen dat we mogen blijven bijdragen aan nog meer toekomstige sportsuccessen!”

Henry van Meerten, algemeen directeur van het KNKV, is uiteraard blij dat de sponsorovereenkomst opnieuw is verlengd. “Korfbal is een dynamische en intensieve sport die veel vraagt van de spieren en de gewrichten van onze atleten. Met de braces van onze partner Nea doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze sporters optimaal kunnen presteren.”

Foto: Marco Spelten, Actiefotografie

Gerelateerde artikelen

5 oefeningen om je training goed mee te starten!
Trainers
5 oefeningen om je training goed mee te starten!
Als trainer start je je training met een warming-up, maar laat dat nu vaak niet het favoriete onderdeel zijn van veel spelers… Leon Braunstahl, assistent-bondscoach van TeamNL Korfbal en fysiotherapeut, ziet het als een uitdaging om daar verandering in te brengen. In het nieuwe KNKV Magazine deelt hij vijf opwarmers, waarmee jij zorgt voor een lach […]
Lees meer
Het Nederlands Beachkorfbalteam is Wereldkampioen!
Nationale selecties
Het Nederlands Beachkorfbalteam is Wereldkampioen!
Afgelopen weekend is het Nederlands Beachkorfbalteam in het Thaise Pattaya Wereldkampioen geworden. In een spannende finale versloeg Oranje Taiwan met 7-4. In de groepsfase had Nederland nog met 5-6 verloren van Taiwan, maar in de finale startte de ploeg van bondscoach Roelof Koopmans goed en bij rust stond er een 3-1 voorsprong op het scorebord. […]
Lees meer
Koninklijke onderscheiding ontvangen?
Vrijwilligers
Koninklijke onderscheiding ontvangen?
Tijdens de lintjesregen op vrijdag 26 april ontvingen burgers die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving een Koninklijke onderscheiding. Ook dit jaar werden er zo’n 4500 burgers gedecoreerd. Heeft een lid van jouw vereniging een Koninklijke onderscheiding ontvangen? Laat dit dan weten aan het KNKV. Als een lid van jouw vereniging, die ook […]
Lees meer

Topartikelen

Nationale selecties
Het Nederlands Beachkorfbalteam is Wereldkampioen!
KNKV Organisatie
Word bondsraadslid en denk met ons mee!
Best practice
Laat je inspireren door het nieuwe KNKV Magazine!