Skip to the main content

Met jouw vereniging naar de Kenonz Korfbal Leaguefinale?

Verenigingsservice

Vorige maand is de kaartverkoop gestart voor de Kenonz Korfbal Leaguefinale op 15 april a.s. in Rotterdam Ahoy. De finale is dankzij de rijke historie en sfeervolle ambiance inmiddels uitgegroeid tot het summum van het korfbal. Wedstrijden van ongekende klasse en de plek waar korfballiefhebbers elkaar ontmoeten en samen het kloppende hart van de sport vormen.

Met je vereniging naar de finale
Om die ontmoeting te stimuleren hebben wij tickets met aantrekkelijke groepskorting waarmee je jouw korfbalvereniging blij maakt! Want wat is er leuker én gezelliger dan met een grote groep naar de finale te gaan?

Toolkit communicatie
Wil je weten hoe je binnen jouw vereniging de Kenonz Korfbal Leaguefinale onder de aandacht brengt? Wij hebben een toolkit gemaakt met handige video’s en afbeeldingen waarmee je de #korfbalfinale bij jouw vereniging promoot! Deze toolkit kan je hier downloaden.

Heb je een vraag over het bestellen van je verenigingstickets? Neem contact op met onze ticketpartner CM via support.ticketing.cm.com.

Dag vol vermaak
Naast een hopelijk zinderende finale, staat er dit jaar ook fantastisch entertainment op het programma. We zorgen voor vermaak rondom de wedstrijden en tussen de A-finale en de Korfbal Leaguefinale gaan we all-in. We hebben Rihanna helaas niet kunnen strikken voor onze halftime show, maar we beloven wel een spectaculaire middag! 

Activiteiten op het voorplein
De hele dag zijn er buiten op het voorplein van Ahoy diverse activiteiten waar iedereen aan mag meedoen en waar je leuke prijzen kunt winnen. Zo staat er een grote opblaasstormbaan en kun je leuke prijzen winnen door de highscore te halen op een van de vijf korfbalchallenges. Ook kun je een van de korfbalclinics volgen onder begeleiding van talentvolle spelers en speelsters van Nederland U17.

Voor de jeugdige toeschouwers is er dus de hele dag al van alles te beleven op het voorplein van Rotterdam Ahoy. Van 10.30 tot 12.30 uur vindt hier ook een toernooi voor E-jeugd plaats. Aanmelden kan hier.

Gerelateerde artikelen

5 oefeningen om je training goed mee te starten!
Trainers
5 oefeningen om je training goed mee te starten!
Als trainer start je je training met een warming-up, maar laat dat nu vaak niet het favoriete onderdeel zijn van veel spelers… Leon Braunstahl, assistent-bondscoach van TeamNL Korfbal en fysiotherapeut, ziet het als een uitdaging om daar verandering in te brengen. In het nieuwe KNKV Magazine deelt hij vijf opwarmers, waarmee jij zorgt voor een lach […]
Lees meer
Het Nederlands Beachkorfbalteam is Wereldkampioen!
Nationale selecties
Het Nederlands Beachkorfbalteam is Wereldkampioen!
Afgelopen weekend is het Nederlands Beachkorfbalteam in het Thaise Pattaya Wereldkampioen geworden. In een spannende finale versloeg Oranje Taiwan met 7-4. In de groepsfase had Nederland nog met 5-6 verloren van Taiwan, maar in de finale startte de ploeg van bondscoach Roelof Koopmans goed en bij rust stond er een 3-1 voorsprong op het scorebord. […]
Lees meer
Koninklijke onderscheiding ontvangen?
Vrijwilligers
Koninklijke onderscheiding ontvangen?
Tijdens de lintjesregen op vrijdag 26 april ontvingen burgers die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving een Koninklijke onderscheiding. Ook dit jaar werden er zo’n 4500 burgers gedecoreerd. Heeft een lid van jouw vereniging een Koninklijke onderscheiding ontvangen? Laat dit dan weten aan het KNKV. Als een lid van jouw vereniging, die ook […]
Lees meer

Topartikelen

Nationale selecties
Het Nederlands Beachkorfbalteam is Wereldkampioen!
KNKV Organisatie
Word bondsraadslid en denk met ons mee!
Best practice
Laat je inspireren door het nieuwe KNKV Magazine!