Skip to the main content

Vacature: directiesecretaris

KNKV Organisatie

Ben jij de spin in het web waar de directie en het bestuur van het KNKV blind op kunnen varen? Wil je werken bij een sportieve en moderne organisatie? Dan is het KNKV op zoek naar jou! Als directiesecretaris ben je verantwoordelijk voor de juistheid en het goed laten verlopen, volgen en opvolgen van processen en procedures binnen het KNKV. Je houdt je onder andere bezig met de bestuurs- en directievergaderingen en past het proces van overleg, besluitvorming en verantwoording toe. Heb je interesse in deze functie? Reageer dan voor 20 januari 2022 op deze vacature.

Als secretaris plan je de overleggen in, bereid je deze voor, stel je de agenda(‘s) samen en draag je zorg voor de beschikbaarheid van de stukken en de verslaglegging. Je bent aanwezig bij de vergaderingen en vervult een adviserende en bewakende rol. In antwoord op (veranderende) wet- en regelgeving, maatschappelijke ontwikkelingen en opgetreden issues pas je in overleg met de directie en/of het bestuur het proces van overleg, besluitvorming en verantwoording toe. Ook bewaak je governance afspraken van het KNKV en adviseer je over de toepassing hiervan. Je bewaakt de tijdigheid van de processen en verzorgt de eindredactie met betrekking tot besluitvorming binnen bestuur en directie.

Vacature
  • Wat het KNKV biedt en wat het KNKV vraagt lees je in de vacaturetekst;
  • Het betreft een fulltime functie (1 fte, 38 uur);
  • De aanstelling is per direct en voor één jaar, met de mogelijkheid tot verlenging;
  • Functieschaal 11 van de cao Sport, afhankelijk van opleiding en ervaring.
Reageren

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan vóór 20 januari 2022 je motivatiebrief en je cv naar fred.an.haack@knkv.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Henry van Meerten via henry.van.meerten@knkv.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze tekst wordt niet op prijs gesteld.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Terugblik extra bondsraad 22 april
KNKV Organisatie
Terugblik extra bondsraad 22 april
Op donderdag 22 april vond een extra online bondsraad plaats over het thema ISR. Het bondsbestuur gaf nadere uitleg over het thema en behandelde de input die vanuit de onafhankelijke commissies was binnengekomen. Op donderdag 6 mei volgt een volgende extra online bondsraad over de aansluiting van het KNKV bij het ISR.
Lees meer
In memoriam: Jan Baylé
KNKV Organisatie
In memoriam: Jan Baylé
Ons heeft het bericht bereikt dat Jan Baylé op 83-jarige leeftijd is overleden. Hij was lid van de districtswerkgroep Competitie en drager van het ereteken van district Noord.
Lees meer
Het KNKV zoekt een bestuurs- en directiesecretaris
KNKV Organisatie
Het KNKV zoekt een bestuurs- en directiesecretaris
Wil je werken bij een sportieve organisatie en is de rol van bestuurs- en directiesecretaris wat voor jou? Dan is het KNKV op zoek naar jou! Vanuit deze veelomvattende rol zorg je voor de juistheid en het goed laten verlopen, volgen en opvolgen van processen en procedures binnen het KNKV. Je houdt je onder andere […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt