Skip to the main content

Vacature: directiesecretaris

KNKV Organisatie

Ben jij de spin in het web waar de directie en het bestuur van het KNKV blind op kunnen varen? Wil je werken bij een sportieve en moderne organisatie? Dan is het KNKV op zoek naar jou! Als directiesecretaris ben je verantwoordelijk voor de juistheid en het goed laten verlopen, volgen en opvolgen van processen en procedures binnen het KNKV. Je houdt je onder andere bezig met de bestuurs- en directievergaderingen en past het proces van overleg, besluitvorming en verantwoording toe. Heb je interesse in deze functie? Reageer dan voor 20 januari 2022 op deze vacature.

Als secretaris plan je de overleggen in, bereid je deze voor, stel je de agenda(‘s) samen en draag je zorg voor de beschikbaarheid van de stukken en de verslaglegging. Je bent aanwezig bij de vergaderingen en vervult een adviserende en bewakende rol. In antwoord op (veranderende) wet- en regelgeving, maatschappelijke ontwikkelingen en opgetreden issues pas je in overleg met de directie en/of het bestuur het proces van overleg, besluitvorming en verantwoording toe. Ook bewaak je governance afspraken van het KNKV en adviseer je over de toepassing hiervan. Je bewaakt de tijdigheid van de processen en verzorgt de eindredactie met betrekking tot besluitvorming binnen bestuur en directie.

Vacature
  • Wat het KNKV biedt en wat het KNKV vraagt lees je in de vacaturetekst;
  • Het betreft een fulltime functie (1 fte, 38 uur);
  • De aanstelling is per direct en voor één jaar, met de mogelijkheid tot verlenging;
  • Functieschaal 11 van de cao Sport, afhankelijk van opleiding en ervaring.
Reageren

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan vóór 20 januari 2022 je motivatiebrief en je cv naar fred.an.haack@knkv.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Henry van Meerten via henry.van.meerten@knkv.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze tekst wordt niet op prijs gesteld.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Het KNKV zoekt een bestuurs- en directiesecretaris
KNKV Organisatie
Het KNKV zoekt een bestuurs- en directiesecretaris

Wil je werken bij een sportieve organisatie en is de rol van bestuurs- en directiesecretaris wat voor jou? Dan is het KNKV op zoek naar jou! Vanuit deze veelomvattende rol zorg je …

Lees meer
Nieuwe bondsraadsleden in elke regio
KNKV Organisatie
Nieuwe bondsraadsleden in elke regio

De afgelopen periode vonden er bondsraadsverkiezingen plaats in verband met de bestuurlijke herinrichting en de nieuw gekozen regiostructuur. Voor alle 24 regio’s is het KNKV op zoek gegaan naar één bondsraadslid die …

Lees meer
KNKV en RCN breiden samenwerking uit
KNKV Organisatie
KNKV en RCN breiden samenwerking uit

Het KNKV en RCN Vakantieparken verlengden vorige maand, tijdens de slotdag van de Korfbal Challenge in Rotterdam, hun contract met een jaar. De vrijwilligersacties en het zomerprogramma Tour de Camping draait in 2020 dus door.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd
Bestuurders Verenigingsservice
Lancering online platform voor sportbestuurders