Skip to the main content

Partnerovereenkomst Nea International verlengd

Partners

Kortgeleden is de sponsorovereenkomst met Nea International met twee jaar verlengd. Het Nederlandse bedrijf levert al sinds 2007 gewrichts- en spierondersteunende braces aan de nationale selecties.

Al sinds 1986 is Nea actief en inmiddels kenmerkt het zich als een sterk groeiend bedrijf, actief op het gebied van orthopedische braces onder de merken Push Braces en Push Sports.

Naast het dragen van de braces, werken er ook diverse internationals mee aan het ontwikkelen en testen van nieuwe braces. Op deze manier werken beide partijen mee aan een stabiel partnerschap. Pasgeleden bracht de selectie van TeamNL Korfbal een bedrijfsbezoek aan Nea, waarbij de internationals een kijkje in het bedrijf kregen en daarna een clinic verzorgden voor de distributeurs uit Nederland en België.

Rob Müller, directeur Nea International: “De langdurige samenwerking tussen Push en het KNKV loopt terug tot het jaar 2009. Sportarts Frank Backx, betrokken bij het KNKV en adviseur bij Push, heeft de partijen destijds bij elkaar gebracht. De wens leefde om kennis over sportblessurepreventie uit te wisselen en door middel van braces sportblessures te voorkomen. In al die jaren en tot op de dag van vandaag is Push hofleverancier voor de nationale teams geweest. We hebben dankbaar een bijdrage mogen leveren aan het voorkomen van blessures en aan het verhogen van de belastbaarheid van korfballers. Fysiotherapeut Ada Jansen (KNKV) en product specialist Raymond Wolfs (Push) hebben in al die tijd een belangrijke rol gespeeld in de terugkoppeling van de ervaringen. Hierdoor blijft producent Nea International, het bedrijf achter Push, bij de les en gebruikt het de informatie om haar producten te verbeteren. Dat helpt ons enorm. We zien uit naar de voortzetting van onze samenwerking en hopen dat we mogen blijven bijdragen aan nog meer toekomstige sportsuccessen!”

Henry van Meerten, algemeen directeur van het KNKV, is uiteraard blij dat de sponsorovereenkomst opnieuw is verlengd. “Korfbal is een dynamische en intensieve sport die veel vraagt van de spieren en de gewrichten van onze atleten. Met de braces van onze partner Nea doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze sporters optimaal kunnen presteren.”

Foto: Marco Spelten, Actiefotografie

Gerelateerde artikelen

Factsheet verenigingsmonitor
Verenigingsservice
Factsheet verenigingsmonitor
Gaat jouw vereniging aan de slag met financiën, visie en strategie, ledenbeleid, vrijwilligersbeleid, technische zaken of accommodatiezaken? Dan is het benchmark dashboard van de verenigingsmonitor ook voor jouw vereniging erg interessant. Maar wat voor informatie vind je in het dashboard? Om je hiervan een goed beeld te geven, hebben we een factsheet ontwikkeld. Deze vind […]
Lees meer
Koninklijke onderscheiding voor Anita Derks
KNKV Organisatie Vrijwilligers
Koninklijke onderscheiding voor Anita Derks
Anita Derks, die afgelopen december is afgetreden als Bondsbestuurslid bij het KNKV, ontving op zaterdag 18 maart een koninklijke onderscheiding tijdens haar afscheidsreceptie. Ze werd door burgemeester Dijsselbloem van de gemeente Eindhoven benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Anita kreeg de onderscheiding voor haar uitzonderlijke inzet voor de korfbalsport. Anita heeft veel betekend […]
Lees meer
KNKV en korfbalverenigingen komen in actie voor voedselbank
Bestuurders Verenigingsservice
KNKV en korfbalverenigingen komen in actie voor voedselbank
Een aantal landelijke sportbonden en hun aangesloten verenigingen komen in april in actie voor donaties aan de voedselbank. Er worden boodschappen ingezameld en aan sportclubs wordt gevraagd om de mensen die gebruikmaken van de voedselbank een uitnodiging mee te geven om te komen sporten. Het KNKV heeft zich aangesloten bij deze actie. Doet jouw vereniging […]
Lees meer

Topartikelen

Verenigingsservice
Met jouw vereniging naar de Kenonz Korfbal Leaguefinale?
Competitie
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
Bestuurders Verenigingsservice
KNKV en korfbalverenigingen komen in actie voor voedselbank