Skip to the main content

Opnieuw geen Korfbal Challenge

Korfbalaanbod

Net als vorig jaar kan de Korfbal Challenge, eind december in Topsportcentrum Rotterdam, geen doorgang vinden. Dit vanwege de verscherpte nationale coronamaatregelen, die 18 december aangekondigd zijn. Zowel de Talenten Challenges als het al ingekorte avondprogramma zullen dus niet gespeeld worden tussen kerst en oudjaar.

KNKV-directeur Kees Rodenburg: “Met name voor de RTC-talenten, die hier al het hele jaar naar toe leven, is dit erg zonde. Voor de nationale teams van België, Suriname en ons is het ook vervelend, maar voor hen komen er in het voorjaar nog genoeg mogelijkheden om zich op de World Games voor te bereiden.”

Rodenburg vervolgt: “Als sport zijn we met nieuwe uitdagingen geconfronteerd en samen met de verenigingen slaan we ons hier zo goed mogelijk doorheen.”

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Sportstimuleringsbudget voor inclusieve doelgroepen
Financiën Korfbalaanbod
Sportstimuleringsbudget voor inclusieve doelgroepen

Voor het versterken, verbeteren of vernieuwen van het korfbalaanbod voor inclusieve doelgroepen kunnen verenigingen sportstimuleringsbudget aanvragen. Dit budget kun je onder andere gebruiken voor de promotie van de sportactiviteiten voor inclusieve doelgroepen, …

Lees meer
Korfbaltraining speciaal onderwijs in Zappsport
Korfbalaanbod
Korfbaltraining speciaal onderwijs in Zappsport

Vorige week zaterdag stond korfbal centraal in Zappsport. De leerlingen van de Keerkring in Zoetermeer, een school voor speciaal onderwijs, kregen een korfbaltraining van internationals Marjolijn Schenk en Alwin Out. Schenk is …

Lees meer
Tips en inspiratie voor een kangoeroetraining
Korfbalaanbod
Tips en inspiratie voor een kangoeroetraining

Hoe organiseer je een succesvolle kangoeroetraining? Kangoeroetrainster Anne van Arkel neemt je in een video mee in haar voorbereiding en aanpak van de kangoeroetraining.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd
Bestuurders Verenigingsservice
Lancering online platform voor sportbestuurders