Skip to the main content

NLdoet interessant voor jouw vereniging

Vrijwilligers

Het Oranje Fonds organiseert elk jaar de vrijwilligersactie NLdoet. Voor verenigingen is dit een interessante actie. Veel vrijwilligers melden zich namelijk aan om in het kader van deze actie klussen voor organisaties uit te voeren. Door als vereniging mee te doen, kun je nieuwe vrijwilligers werven en grote klussen klaren. Ook kun je een financiële bijdrage aanvragen voor je klus. NLdoet vindt volgend jaar plaats op 11 en 12 maart. Je klus aanmelden en een financiële bijdrage aanvragen kan nu.

Maak jij gebruik van de voordelen die de grootste vrijwilligersactie van Nederland voor jouw vereniging met zich mee kan brengen? Meld je klus aan via de site van het Oranje Fonds en vraag ook gelijk een financiële bijdrage van maximaal €350,- aan. Als je hier kans op wil maken dan is het slim om dit snel te doen, want voor het budget geldt op is op. Alles over de financiële bijdrage lees je hier. Als je je klus hebt aangemeld dan verschijnt deze op de website. Meer over NLdoet vind je hier. Je vindt daar ook inspiratie voor het bedenken van een leuke klus en het krijgen van meer vrijwilligers.

Gerelateerde artikelen

Webinar over vrijwilligers verplaatst naar maart
Vrijwilligers
Webinar over vrijwilligers verplaatst naar maart

Aankomende woensdag stond een webinar over vrijwilligers op de planning, maar vanwege de strenge vorst en de sneeuw gaat dit webinar niet door. De veiligheid van de vrijwilligers en medewerkers die meewerken …

Lees meer
Online informatieavond over MDT Sport
Vrijwilligers
Online informatieavond over MDT Sport

Wil je jongeren de kans bieden om zichzelf te ontwikkelen en zo investeren in de bestuurders, coördinatoren, trainers en coaches van de toekomst? Het programma MDT Sport biedt mooie kansen.

Lees meer
Koninklijke onderscheiding voor KNKV-leden
Vrijwilligers
Koninklijke onderscheiding voor KNKV-leden

Afgelopen maandag ontvingen bijna drieduizend burgers die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving een Koninklijke onderscheiding tijdens de Lintjesregen. Het KNKV feliciteert alle KNKV-leden die een onderscheiding hebben ontvangen. Hieronder …

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Voortgang zaalcompetitie 2021/2022
Vanaf zondagavond beperkingen voor de sport
Bestuurders Vrijwilligers
Dringende oproep: controleer het coronatoegangsbewijs