Skip to the main content

G-korfballers en Goldensporters zorgen voor plezier en trots

Best practice Korfbalaanbod

Hoe betrek je meer en nieuwe doelgroepen bij je vereniging? Korfbalverenigingen Emmeloord, Synergo en Victum leveren het bewijs dat het vergroten van het korfbalaanbod en het verwelkomen van nieuwe, inclusieve groepen een schot in de roos is voor hun verenigingen. Lees er alles over in het KNKV Magazine.

Hanneke Bruins van Emmeloord en Ank Versteeg van Victum vertellen in het artikel over hoe het G-korfbal niet meer weg te denken is bij hun vereniging. Ank Versteeg: “De G-korfballers zijn volledig geïntegreerd binnen onze vereniging, die trots is dat wij deze groep spelers in ons midden hebben.” Ook bij Emmeloord is er enthousiasme: “Ons motto is: meedoen is belangrijker dan winnen. De G-korfballers stralen dat in alle opzichten uit en zijn een geweldige toevoeging aan de vereniging.

Anne de Roos vertelt hoe Synergo haar sociale gezicht nog nadrukkelijker wilde tonen door in te spelen op de behoeften van ouderen en buurtgenoten. Dan heeft geresulteerd in het succesvolle initiatief GoldenSports: “We kunnen GoldenSports nu nog behappen met één trainer voor de groep die er op dit moment is. Als er nog meer mensen bij komen, zullen we dat aantal moeten uitbreiden, maar dat doen we met alle plezier.”

Het volledige artikel lees je hier.

Gerelateerde artikelen

Stageplek: content & communicatie
KNKV Organisatie
Stageplek: content & communicatie
Het KNKV zoekt een sterspeler op het gebied van communicatie, die dagelijks wil scoren met overtuigende content. Wil jij dat korfballers, fans en sportliefhebbers op het juiste moment en via de juiste kanalen worden bereikt? Oftewel, ben jij er klaar voor om het team te versterken vanaf september 2023? Dan is dit de stageplaats die […]
Lees meer
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
Verenigingsservice
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
In de KNKV Wedstrijdzaken-app kunnen personen de rol van ‘Teammanager’ krijgen. Met die rol kun je gebruikmaken van allerlei leuke en handige functionaliteiten. Ben jij de Teammanager van je team en wil je de Wedstrijdzaken-app optimaal gebruiken? Hieronder leggen we uit wat de Teammanager allemaal kan. Rijschema Samen naar wedstrijden rijden is niet alleen beter […]
Lees meer
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
De komende weken zijn we een aantal dagen niet telefonisch bereikbaar. Het gaat om donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag), woensdag 24 mei (personeelsdag) en maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag). Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Verenigingsservice
Vijf redenen om de verenigingsmonitor in te vullen
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
Korfbalaanbod Opleidingen Trainers
Kangoeroetrainers opgelet: doe mee met de clinic Veelzijdig Bewegen!