Skip to the main content

Fortuna/Delta Logistiek en KNKV hosten eerste Champions Leaguefinale

KNKV Organisatie Korfbalaanbod

In het weekend van 10 en 11 februari vindt de eerste IKF Korfbal Champions Leaguefinale plaats. Nederland is het organiserende land en wij hebben samen met Fortuna/Delta Logistiek de handen ineen geslagen om deze eerste editie van de IKF Champions League Finals te organiseren.

De IKF Champions League is een nieuw concept en vervangt de Europa Cup, waar Fortuna/Delta Logistiek regerend titelhouder is. Via diverse rondes strijden uiteindelijk de beste vier ploegen van Europa tegen elkaar om de Europese Champions Leaguetitel. Voor dit seizoen zijn de Belgisch en Nederlands kampioen direct geplaatst voor de Finals, dat zijn Floriant (België) en Fortuna/Delta Logistiek. In het weekend van 6 en 7 januari worden de overige twee deelnemers bekend. Dan speelt onder andere PKC/Vertom voor een plek in de finaleronde.

In de Finals zullen op vrijdagavond 10 februari de twee halve finales plaatsvinden, op zaterdag 11 februari wordt gestreden om brons, gevolgd door uiteraard de finale.

Meer informatie

Meer informatie zal via de website van Fortuna/Delta Logistiek worden verspreid, die momenteel bezig zijn met het opzetten van een speciale eventpagina. De kaartverkoop zal starten nadat de finalisten bekend zijn, in de week van 9 januari. De vier finalisten krijgen voorrang op de kaartverkoop, maar er zullen nog voldoende kaarten beschikbaar zijn voor de neutrale korfballiefhebbers. De prijs van de kaartjes is zowel voor de vrijdag- als zaterdagavond € 10,-.

Foto: Marco Spelten, Actiefotografie.nl

Gerelateerde artikelen

Stageplek: content & communicatie
KNKV Organisatie
Stageplek: content & communicatie
Het KNKV zoekt een sterspeler op het gebied van communicatie, die dagelijks wil scoren met overtuigende content. Wil jij dat korfballers, fans en sportliefhebbers op het juiste moment en via de juiste kanalen worden bereikt? Oftewel, ben jij er klaar voor om het team te versterken vanaf september 2023? Dan is dit de stageplaats die […]
Lees meer
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
Verenigingsservice
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
In de KNKV Wedstrijdzaken-app kunnen personen de rol van ‘Teammanager’ krijgen. Met die rol kun je gebruikmaken van allerlei leuke en handige functionaliteiten. Ben jij de Teammanager van je team en wil je de Wedstrijdzaken-app optimaal gebruiken? Hieronder leggen we uit wat de Teammanager allemaal kan. Rijschema Samen naar wedstrijden rijden is niet alleen beter […]
Lees meer
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
De komende weken zijn we een aantal dagen niet telefonisch bereikbaar. Het gaat om donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag), woensdag 24 mei (personeelsdag) en maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag). Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Verenigingsservice
Vijf redenen om de verenigingsmonitor in te vullen
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
Korfbalaanbod Opleidingen Trainers
Kangoeroetrainers opgelet: doe mee met de clinic Veelzijdig Bewegen!