Skip to the main content

Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie

Verenigingsservice

De afgelopen jaren heeft het KNKV diverse vragen en verzoeken ontvangen, waaruit blijkt dat de behoefte van verenigingen en korfballers aan het veranderen is. Team Competitie heeft daarom nagedacht over of de huidige competitie nog wel voldoende aansluit bij de behoefte. Om deze gedachtegang te delen en meningen en behoeften te ventileren, hebben alle verenigingen dinsdag een uitnodiging ontvangen om mee te komen denken over de toekomst van de jeugdcompetitie.

De komende periode vinden er dertien bijeenkomsten plaats. Op deze avonden wil het KNKV het graag met verenigingen hebben over het indelen van jeugdteams. Delen we spelers op dit moment wel op de juiste manier in teams in of is er een andere en misschien wel betere manier? En delen we vervolgens teams wel op een goede manier in poules in of kan dat ook op een andere manier? De input die verenigingen tijdens deze avonden leveren wordt meegenomen in het verdere proces.

Aanmelden voor een bijeenkomst

Voor het verdere proces is het belangrijk dat verenigingen hun meningen en behoeften laten horen. Om elke vereniging de kans te geven om haar stem te laten horen, kunnen per vereniging maximaal twee personen deelnemen. Stem dus binnen je vereniging duidelijk af wie er het beste naar één van de avonden kan gaan. Je hoeft niet verplicht samen naar één avond te gaan. Voor elke avond geldt een maximum van veertig deelnemers en vol is vol. Inschrijven voor een bijeenkomst kan via de link in de mail die jouw vereniging afgelopen dinsdag heeft ontvangen.

Programma voor alle avonden

Voor alle avonden geldt dat de inloop om 19.15 uur start. De aanvangstijd is 19.30 uur en het streven is om de avonden om 21.30 uur af te ronden. In het schema hieronder zie je op welke dagen en locaties de bijeenkomsten plaatsvinden.

 

DAG DATUM LOCATIE PLAATS
Dinsdag 17 mei Juventa Hardenberg
Woensdag 18 mei DSC Eindhoven
Donderdag 19 mei De Skâns Gorredijk
Maandag 23 mei VEO Voorburg
Dinsdag 24 mei KVZ Zutphen
Maandag 30 mei OZC Rotterdam
Dinsdag 31 mei Fortissimo IJsselstein
Woensdag 1 juni Sporting ST Swolgen (Venray)
Donderdag 2 juni AVO Assen
Dinsdag 7 juni Unitas Harderwijk
Woensdag 8 juni Groen-Geel Wormer
Donderdag 9 juni Noviomagum Nijmegen
Maandag 13 juni Tjoba ’s Heer Hendrikskinderen

 

“Een competitie waarbij plezier, uitdaging en ontwikkeling voorop staat.”

Foto: Rob Reurling, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Met je vereniging of team naar het EK?
Verenigingsservice
Met je vereniging of team naar het EK?
Van 25 tot en met 30 oktober speelt TeamNL Korfbal het EK in Antwerpen. Lijkt het je leuk om met je vereniging of team dit toernooi te bezoeken en TeamNL Korfbal aan te moedigen? Koop dan snel een ticket! De finale staat gepland op zaterdagavond 30 oktober om 19.00 uur, dus wie die dag competitie […]
Lees meer
KV VERS-programma weer opgestart
Bestuurders Gezondere sportomgeving Verenigingsservice
KV VERS-programma weer opgestart
Voor alle verenigingen is inmiddels de veldcompetitie weer gestart. De clubhuizen zijn weer open en dat betekent ook dat verenigingen weer diverse initiatieven kunnen voortzetten. Zo hebben ODO Maasland, Wit-Blauw/Green Organics en TOP/LITTA het KV VERS-programma weer opgepakt.
Lees meer
Sprekers digitaal korfbalcongres bekend
Arbitrage Bestuurders Trainers Verenigingsservice
Sprekers digitaal korfbalcongres bekend
Wil jij weten welke sprekers jou gaan inspireren tijdens het digitale korfbalcongres? Dat is nu bekend! Onder andere Marc van den Tweel (algemeen directeur NOC*NSF, foto), Jan Niebeek (bondcoach TeamNL Korfbal) Ard Korporaal (coach Fotuna/Delta Logistiek), Jessica Lokhorst (speelster TeamNL Korfbal), topscheidsrechters Berthold Komduur, Peter van der Terp en Stan de Groot én diverse verenigingen […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt