Skip to the main content

De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app

Verenigingsservice

In de KNKV Wedstrijdzaken-app kunnen personen de rol van ‘Teammanager’ krijgen. Met die rol kun je gebruikmaken van allerlei leuke en handige functionaliteiten. Ben jij de Teammanager van je team en wil je de Wedstrijdzaken-app optimaal gebruiken? Hieronder leggen we uit wat de Teammanager allemaal kan.

Rijschema

Samen naar wedstrijden rijden is niet alleen beter voor het milieu, het is ook gezelliger! Via de KNKV Wedstrijdzaken-app kun je een rijschema maken. Alle teamleden kunnen hun beschikbaarheid invullen en als Teammanager kun je het vervoerschema van je teamgenoten invullen. Ook kun je in het begin van het seizoen ‘automatisch toewijzen’ aanzetten, zodat er voor elke wedstrijd ‘rijders’ worden geselecteerd.

Aanwezigheid invullen

Alle teamleden kunnen per wedstrijd aangeven of ze aanwezig zijn. Als Teammanager kun je de aanwezigheid van je teamgenoten invullen en beheren. Ook kun je de aanwezigheidsfunctie op slot zetten. Dan kunnen teamleden deze niet meer zelf aanpassen, maar moet ze contact opnemen om wijzigingen door te geven.

Pasfoto’s toevoegen en wijzigen

De pasfoto op de digitale spelerspas in de KNKV Wedstrijdzaken-app kunnen in de periodes tussen de competities in worden veranderd. Spelers kunnen dit zelf doen, maar daarnaast heb je als teammanager de mogelijkheid om voor alle spelers uit het team de spelersfoto’s toevoegen of wijzigen.

Wedstrijdstatistieken

Teammanagers kunnen de wedstrijdstatistieken voor hun eigen team aanvullen met informatie over de doelpunten en wissels. Op de wedstrijdpagina wordt hierdoor het wedstrijdverloop zichtbaar voor teamgenoten, vrienden, familie en fans. De doelpunten worden ook toegevoegd aan de statistieken van de spelers van jouw team. Let op: voor deze functionaliteit is toestemming voor het gebruik van de spelersnamen nodig. Spelers mogen hiervoor dus niet ‘afgeschermd’ zijn.

Digitaal wedstrijdformulier

Als Teammanager heb je ten slotte natuurlijk toegang tot alle belangrijke functionaliteiten voor het digitaal wedstrijdformulier. Zo kun je de opstelling invoeren, spelers, stafleden en officials toevoegen en verwijderen en na afloop van de wedstrijd de wissels invoeren.

Gerelateerde artikelen

Stageplek: content & communicatie
KNKV Organisatie
Stageplek: content & communicatie
Het KNKV zoekt een sterspeler op het gebied van communicatie, die dagelijks wil scoren met overtuigende content. Wil jij dat korfballers, fans en sportliefhebbers op het juiste moment en via de juiste kanalen worden bereikt? Oftewel, ben jij er klaar voor om het team te versterken vanaf september 2023? Dan is dit de stageplaats die […]
Lees meer
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
De komende weken zijn we een aantal dagen niet telefonisch bereikbaar. Het gaat om donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag), woensdag 24 mei (personeelsdag) en maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag). Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer
Bondsraadsvergadering zaterdag 10 juni 2023
Bondsraadsvergadering zaterdag 10 juni 2023
Zaterdag 10 juni 2023 vindt er weer een bondsraadsvergadering plaats. Deze vergadering wordt ook wel de besluitvormende vergadering genoemd in de strategische cyclus. Hij staat in het teken van de begroting en het jaarplan van het seizoen 2023-2024, die voorliggen ter besluitvorming. Daarnaast wordt tijdens een interactieve sessie het onderwerp ‘Het versterken van het korfbalimago’ […]
Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Verenigingsservice
Vijf redenen om de verenigingsmonitor in te vullen
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
Korfbalaanbod Opleidingen Trainers
Kangoeroetrainers opgelet: doe mee met de clinic Veelzijdig Bewegen!