Skip to the main content

De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app

Verenigingsservice

In de KNKV Wedstrijdzaken-app kunnen personen de rol van ‘Teammanager’ krijgen. Met die rol kun je gebruikmaken van allerlei leuke en handige functionaliteiten. Ben jij de Teammanager van je team en wil je de Wedstrijdzaken-app optimaal gebruiken? Hieronder leggen we uit wat de Teammanager allemaal kan.

Rijschema

Samen naar wedstrijden rijden is niet alleen beter voor het milieu, het is ook gezelliger! Via de KNKV Wedstrijdzaken-app kun je een rijschema maken. Alle teamleden kunnen hun beschikbaarheid invullen en als Teammanager kun je het vervoerschema van je teamgenoten invullen. Ook kun je in het begin van het seizoen ‘automatisch toewijzen’ aanzetten, zodat er voor elke wedstrijd ‘rijders’ worden geselecteerd.

Aanwezigheid invullen

Alle teamleden kunnen per wedstrijd aangeven of ze aanwezig zijn. Als Teammanager kun je de aanwezigheid van je teamgenoten invullen en beheren. Ook kun je de aanwezigheidsfunctie op slot zetten. Dan kunnen teamleden deze niet meer zelf aanpassen, maar moet ze contact opnemen om wijzigingen door te geven.

Pasfoto’s toevoegen en wijzigen

De pasfoto op de digitale spelerspas in de KNKV Wedstrijdzaken-app kunnen in de periodes tussen de competities in worden veranderd. Spelers kunnen dit zelf doen, maar daarnaast heb je als teammanager de mogelijkheid om voor alle spelers uit het team de spelersfoto’s toevoegen of wijzigen.

Wedstrijdstatistieken

Teammanagers kunnen de wedstrijdstatistieken voor hun eigen team aanvullen met informatie over de doelpunten en wissels. Op de wedstrijdpagina wordt hierdoor het wedstrijdverloop zichtbaar voor teamgenoten, vrienden, familie en fans. De doelpunten worden ook toegevoegd aan de statistieken van de spelers van jouw team. Let op: voor deze functionaliteit is toestemming voor het gebruik van de spelersnamen nodig. Spelers mogen hiervoor dus niet ‘afgeschermd’ zijn.

Digitaal wedstrijdformulier

Als Teammanager heb je ten slotte natuurlijk toegang tot alle belangrijke functionaliteiten voor het digitaal wedstrijdformulier. Zo kun je de opstelling invoeren, spelers, stafleden en officials toevoegen en verwijderen en na afloop van de wedstrijd de wissels invoeren.

Gerelateerde artikelen

Dat is ook korfbal met Laura Dijkema en Esther Cordus
Nationale selecties
Dat is ook korfbal met Laura Dijkema en Esther Cordus
Om korfbal in de aanloop naar het WK in Taiwan onder de aandacht te brengen bij sportliefhebbers, zijn we gestart met de campagne ‘Dat is ook korfbal’. Onderdeel van deze campagne zijn de battles die TeamNL Korfbal-spelers en -speelsters aangaan met andere topsporters. In de eerste battle nam Harjan Visscher het op tegen topschaatser Kjeld […]
Lees meer
Vrijdag 17 november: vrouwelijke coaches aan zet!
Trainers
Vrijdag 17 november: vrouwelijke coaches aan zet!
Op vrijdagavond 17 november organiseren we op Papendal een inspirerende en informatieve avond speciaal voor vrouwelijke korfbalcoaches. Deze avond staat in het teken van kennisdeling, netwerken en empowerment. Een geweldige kans om jezelf als korfbalcoach verder te ontwikkelen, je te laten inspireren door succesvolle vrouwen in de sport en te netwerken met gelijkgestemden. Programma 17:30 […]
Lees meer
Week van de Scheidsrechter
Arbitrage
Week van de Scheidsrechter
Van zaterdag 30 september tot en met zondag 8 oktober is de Week van de Scheidsrechter 2023. Hét jaarlijkse moment waarop we met en namens de gezamenlijke sport onze scheidsrechters, juryleden en officials bedanken voor hun inzet.  Ook als KNKV moedigen we korfballers en verenigingen aan om hun scheidsrechters en officials tijdens de Week van […]
Lees meer

Topartikelen

Nationale selecties
Dat is ook korfbal met Laura Dijkema en Esther Cordus
Trainers
Vrijdag 17 november: vrouwelijke coaches aan zet!
Nationale selecties
Ard Korporaal nieuwe bondscoach van TeamNL Korfbal