Skip to the main content

Vakbeurs Sportaccommodaties: voor al je vragen over een toekomstbestendige sportaccommodatie

Accommodatie Verenigingsservice

Gaat jouw korfbalvereniging aan de slag met het meer toekomstbestendig maken van de sportaccommodatie? Of willen jullie aan de slag met de nieuwste technieken om energie te besparen? Kom dan op donderdag 9 maart naar de gratis Vakbeurs Sportaccommodaties in Houten.

Dit is de enige beurs in Nederland waar sportaccommodaties centraal staan. Je kunt hier terecht voor informatie over het duurzaam ontwikkelen, inrichten, beheren en onderhouden van je accommodatie. Voor verenigingen is deze beurs een kans om alle producten, diensten, innovaties en partijen op één plek te zien en ontmoeten, wat veel losse afspraken kan schelen.

Waarvoor kun je terecht op de vakbeurs?

Tijdens de vakbeurs kun je aanschuiven bij interessante lezingen over uiteenlopende thema’s. Zo leer je alles over de laatste trends en ontwikkelingen. Onder andere onderstaande onderwerpen komen op de beurs aan bod:

  • Bouw: bouw en renovatie van indoorhallen en clubgebouwen, ballonhallen, zijwanden en overkappingen.
  • Gebouwinrichting: inrichting van clubhuizen, kantines, kleedkamers, materialenlokalen en technische installaties.
  • Terreininrichting: verlichting, bestrating, hekwerk en groen, maar ook aan meubilair zoals prullenbakken en zitgelegenheden.
  • Ondergronden: alle denkbare sportondergronden, zowel voor binnen als voor buiten.
  • Sporttoestellen: leveranciers van sporttoestellen en overige sportapparatuur.
  • Dienstverlening: advies over en slimme oplossingen voor vraagstukken over sportaccommodaties, bijvoorbeeld op het gebied van aanleg, realisatie en renovatie.
  • Specifieke vragen en advies: bijvoorbeeld over certificering, verzekering, financiering en subsidies.
Wij zijn ook aanwezig!

Uiteraard zijn wij als KNKV deze dag ook aanwezig en ben je van harte welkom op het NOC*NSF-ontmoetingsplein van de sportbonden om vragen te stellen en om korfbalspecifieke kennis op te halen.

Meer informatie en toegangskaarten

De gratis toegangskaarten kun je hier bestellen. Meer informatie over de vakbeurs vind je op deze website.

Gerelateerde artikelen

Koninklijke onderscheiding ontvangen?
Vrijwilligers
Koninklijke onderscheiding ontvangen?
Tijdens de lintjesregen op vrijdag 26 april ontvingen burgers die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving een Koninklijke onderscheiding. Ook dit jaar werden er zo’n 4500 burgers gedecoreerd. Heeft een lid van jouw vereniging een Koninklijke onderscheiding ontvangen? Laat dit dan weten aan het KNKV. Als een lid van jouw vereniging, die ook […]
Lees meer
Volg het WK Beachkorfbal!
Nationale selecties
Volg het WK Beachkorfbal!
Van 26 tot en met 28 april vindt in Pattaya, Thailand het WK Beachkorfbal plaats. Het Nederlands Beachkorfbalteam is al sinds begin deze week daar om zich voor te bereiden op het toernooi. De ploeg van bondscoach Roelof Koopmans hoopt zich via dit toernooi te plaatsen voor de World Games, die in 2025 worden gehouden […]
Lees meer
Samen sterk door collectieve inkoop stroom en gas!
Accommodatie Partners Verenigingsservice
Samen sterk door collectieve inkoop stroom en gas!
Onze partner SportStroom verzorgt al ruim 21 jaar de collectieve inkoop stroom en gas voor sportverenigingen. Daar maken inmiddels ook al veel korfbalverenigingen gebruik van. Heeft jouw vereniging al kennisgemaakt met SportStroom Bij SportStroom vraag je vrijblijvend een maatwerkofferte op, waarbij bijvoorbeeld rekening wordt gehouden met zonnepanelen, teruglevering van zonnestroom en het type contract (vast, […]
Lees meer

Topartikelen

Nationale selecties
Volg het WK Beachkorfbal!
KNKV Organisatie
Word bondsraadslid en denk met ons mee!
Best practice
Laat je inspireren door het nieuwe KNKV Magazine!