FAQ competitie

Wie en hoe kan ik de opstelling van de tegenstander inzien?

Zodra beide teams de opstelling ingediend hebben tot het moment van vastleggen door de scheidsrechter is voor iedereen die toegevoegd is aan het formulier van die wedstrijd de informatie van de tegenstander terug te vinden. 

Dat gaat via het logo in het wedstrijddetailscherm van de betreffende wedstrijd. 

Hoe moeten we een wedstrijd verplaatsen? En tot wanneer kan dit?

Tot en met de wedstrijddag moet de eerste aanvraag Sportlink Club, menu wedstrijdzaken, wedstrijdprogramma, verplaatsen wedstrijden. De tegenstander kan het daarna bevestigen. Is de wedstrijddag verstreken moeten beide verenigingen dit melden aan competitie@knkv.nl. Wedstrijdkorfbal moet de laatste werkdag voor de oude speeldatum gemeld worden als de wedstrijd later in het seizoen gespeeld wordt. Wordt de wedstrijd naar voren gehaald, moet dit 2 werkdagen voor de nieuwe speeldag.

Wat kost een terugtrekking? En hoe doe ik dat?

Bij terugtrekkingen moet altijd een terugtrekboete (10 rekeneenheden) betaald worden, en de wedstrijdbijdrage van de betreffende competitie. Terugtrekkingen worden formeel gemeld door inzending van een gewijzigd A2-formulier.

Wanneer eindigt de brede selectie?

Zodra het 2e team de helft van de wedstrijden bereikt heeft, mogen spelers opgegeven in 1e team daarna niet meer uitkomen in 2e team. Vrijwillige ploegwijzigingen tussen S1 en S2 kunnen gedurende deze periode, maar moeten voor de laatste wedstrijd van de 1e helft van de competitie van het 2e team ingevoerd zijn. Dus bij totaal 14 wedstrijden voor S2, moet de wijziging voor de 7de wedstrijd gedaan zijn. Let op voor uitzondering bij een vereniging met 2 senioren teams.

Pagina's