FAQ competitie

Hoe kan ik de privacy status in de KNKV Wedstrijdzaken app wijzigen

In de KNKV Wedstrijdzaken app staan gegevens over jou als lid en ook van andere leden opgenomen in een profiel. Het is mogelijk om de gegevens van andere leden in te zien via de KNKV Wedstrijdzaken app. Welke gegevens er kunnen worden ingezien door andere leden, hangt af van de privacy status.

De KNKV Wedstrijdzaken app kent vier privacy-niveaus, namelijk:

Wie en hoe kan ik de opstelling van de tegenstander inzien?

Zodra beide teams de opstelling ingediend hebben voor een wedstrijd, zijn de profielen van alle spelers van die wedstrijd zichtbaar. De informatie van de tegenstander is in die periode, tot het moment van vastleggen door de scheidsrechter, terug te vinden. Je kan deze gegevens inzien via het logo in het wedstrijddetailscherm van de betreffende wedstrijd.

Hoe moeten we een wedstrijd verplaatsen? En tot wanneer kan dit?

Tot en met de wedstrijddag moet de eerste aanvraag Sportlink Club, menu wedstrijdzaken, wedstrijdprogramma, verplaatsen wedstrijden. De tegenstander kan het daarna bevestigen. Is de wedstrijddag verstreken moeten beide verenigingen dit melden aan competitie@knkv.nl. Wedstrijdkorfbal moet de laatste werkdag voor de oude speeldatum gemeld worden als de wedstrijd later in het seizoen gespeeld wordt. Wordt de wedstrijd naar voren gehaald, moet dit 2 werkdagen voor de nieuwe speeldag.

Wat kost een terugtrekking? En hoe doe ik dat?

Bij terugtrekkingen moet altijd een terugtrekboete (10 rekeneenheden) betaald worden, en de wedstrijdbijdrage van de betreffende competitie. Terugtrekkingen worden formeel gemeld door inzending van een gewijzigd A2-formulier.

Wanneer eindigt de brede selectie?

Zodra het 2e team de helft van de wedstrijden bereikt heeft, mogen spelers opgegeven in 1e team daarna niet meer uitkomen in 2e team. Vrijwillige ploegwijzigingen tussen S1 en S2 kunnen gedurende deze periode, maar moeten voor de laatste wedstrijd van de 1e helft van de competitie van het 2e team ingevoerd zijn. Dus bij totaal 14 wedstrijden voor S2, moet de wijziging voor de 7de wedstrijd gedaan zijn. Let op voor uitzondering bij een vereniging met 2 senioren teams.

Pagina's