Skip to the main content

TeamNL Korfbal op bezoek bij jouw vereniging?

Korfbalaanbod Ledenwerving/-behoud Nationale selecties Verenigingsservice

In 2021 gaat TeamNL Korfbal weer naar verenigingen toe! De internationals gaan clinics geven bij verenigingen die iets te vieren hebben én maken een promotietour met een tweedaags korfbalprogramma bij, voor en samen met verenigingen. Twee verschillende activiteiten om de vereniging een extra impuls te geven. Wil je jouw vereniging een boost geven? Vraag dan een clinic aan voor de speciale gelegenheid en/of meld jouw vereniging aan voor de This is Korfball Tour. Aanmelden kan tot 31 januari 2021. De activiteiten zijn onder voorbehoud in verband met het coronavirus.

Clinics TeamNL Korfbal

Heeft jouw vereniging iets te vieren zoals bijvoorbeeld een jubileum of andere festiviteit? Met een clinic van TeamNL Korfbal kun je deze gelegenheid een bijzonder tintje geven. Voor het jaar 2021 heeft het KNKV een aantal (betaalde) clinics te verdelen. De clinics vinden plaats in augustus en september 2021 en een clinic duurt maximaal anderhalf uur. Als de clinic wordt toegewezen aan jouw vereniging dan komen er twee internationals naar jouw vereniging toe om aan maximaal 25 kinderen een clinic te geven. Heb je meer jeugd die je mee wilt laten doen aan de clinic, zorg dan zelf voor extra vrijwilligers (twee per tien kinderen). Ook zorg je als vereniging natuurlijk voor voldoende materiaal.

Kosten en aanvragen
Een clinic kost € 500,- (exclusief btw). Via dit formulier kun je tot uiterlijk 31 januari 2021 een clinic aanvragen en je voorkeursdata aangeven.

This is Korfball Tour

De This is Korfball promotietour van TeamNL Korfbal is al jaren een groot succes. Samen met korfbalverenigingen wordt tijdens een tweedaags korfbalfeest, korfbal regionaal of plaatselijk op de kaart gezet met leuke activiteiten en een wedstrijd van TeamNL Korfbal. Een unieke kans om je vereniging op de kaart te zetten, je trainers en coaches te laten ontwikkelen, kinderen met plezier te laten korfballen en kennis te maken met spelers en speelsters van TeamNL Korfbal. Je zet als vereniging zelf een programma op met activiteiten waarbij gebruikt gemaakt kan worden van de inzet van spelers/speelsters van TeamNL Korfbal.

In 2021 gaat TeamNL Korfbal on tour op:

  • Dinsdag 18 mei 2021 en woensdag 19 mei 2021
  • Dinsdag 25 mei 2021 en woensdag 26 mei 2021
  • Dinsdag 1 juni 2021 en woensdag 2 juni 2021

Wil jij met jouw vereniging een groot korfbalfeest organiseren – waar de helden van TeamNL Korfbal jouw vereniging bezoeken – lees dan dit document. Hierin vind je alle informatie over de This is Korfball Tour en de (rand)voorwaarden.

Aanmelden
Aanmelden kan net als voor de (betaalde) clinics tot 31 januari 2021 via dit formulier. In de week van 1 februari 2021  wordt bekendgemaakt bij welke verenigingen TeamNL Korfbal op bezoek komt.

 

Foto: Jenna Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Extra editie online magazine: vrijwilligers
Best practice Verenigingsservice Vrijwilligers
Extra editie online magazine: vrijwilligers

Samen met de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond en het Nederlands Handbal Verbond heeft het KNKV een extra editie van het online magazine samengesteld. Deze editie staat in het teken van vrijwilligers. Verenigingen…

Lees meer
Servicecijfer KNKV 2018 bekend
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Servicecijfer KNKV 2018 bekend

Sinds 2016 voert het KNKV jaarlijks in juni de servicemeting uit. Op basis van de resultaten kan de KNKV-organisatie ingericht worden om verenigingen nog beter te kunnen ondersteunen.

Lees meer
Benchmark Dashboard: kijk hoe je vereniging ervoor staat
Bestuurders Verenigingsservice
Benchmark Dashboard: kijk hoe je vereniging ervoor staat

Bestuurders die in het voorjaar van 2020 de verenigingsmonitor hebben ingevuld, hebben in het najaar van 2020 toegang gekregen tot een persoonlijk Benchmark Dashboard. Hierin zie je hoe je vereniging ervoor staat…

Lees meer

Topartikelen

Bestuurders
KNKV zoekt bondsraadsleden: pak jij deze kans?
Trainers
Webinar technisch beleid: teamsamenstelling
Bestuurders Verenigingsservice
Breek-de-Weekbijeenkomsten voor bestuurders: inspiratie en verandering