Skip to the main content

TeamNL Korfbal op bezoek bij jouw vereniging?

Korfbalaanbod Ledenwerving/-behoud Nationale selecties Verenigingsservice

In 2021 gaat TeamNL Korfbal weer naar verenigingen toe! De internationals gaan clinics geven bij verenigingen die iets te vieren hebben én maken een promotietour met een tweedaags korfbalprogramma bij, voor en samen met verenigingen. Twee verschillende activiteiten om de vereniging een extra impuls te geven. Wil je jouw vereniging een boost geven? Vraag dan een clinic aan voor de speciale gelegenheid en/of meld jouw vereniging aan voor de This is Korfball Tour. Aanmelden kan tot 31 januari 2021. De activiteiten zijn onder voorbehoud in verband met het coronavirus.

Clinics TeamNL Korfbal

Heeft jouw vereniging iets te vieren zoals bijvoorbeeld een jubileum of andere festiviteit? Met een clinic van TeamNL Korfbal kun je deze gelegenheid een bijzonder tintje geven. Voor het jaar 2021 heeft het KNKV een aantal (betaalde) clinics te verdelen. De clinics vinden plaats in augustus en september 2021 en een clinic duurt maximaal anderhalf uur. Als de clinic wordt toegewezen aan jouw vereniging dan komen er twee internationals naar jouw vereniging toe om aan maximaal 25 kinderen een clinic te geven. Heb je meer jeugd die je mee wilt laten doen aan de clinic, zorg dan zelf voor extra vrijwilligers (twee per tien kinderen). Ook zorg je als vereniging natuurlijk voor voldoende materiaal.

Kosten en aanvragen
Een clinic kost € 500,- (exclusief btw). Via dit formulier kun je tot uiterlijk 31 januari 2021 een clinic aanvragen en je voorkeursdata aangeven.

This is Korfball Tour

De This is Korfball promotietour van TeamNL Korfbal is al jaren een groot succes. Samen met korfbalverenigingen wordt tijdens een tweedaags korfbalfeest, korfbal regionaal of plaatselijk op de kaart gezet met leuke activiteiten en een wedstrijd van TeamNL Korfbal. Een unieke kans om je vereniging op de kaart te zetten, je trainers en coaches te laten ontwikkelen, kinderen met plezier te laten korfballen en kennis te maken met spelers en speelsters van TeamNL Korfbal. Je zet als vereniging zelf een programma op met activiteiten waarbij gebruikt gemaakt kan worden van de inzet van spelers/speelsters van TeamNL Korfbal.

In 2021 gaat TeamNL Korfbal on tour op:

  • Dinsdag 18 mei 2021 en woensdag 19 mei 2021
  • Dinsdag 25 mei 2021 en woensdag 26 mei 2021
  • Dinsdag 1 juni 2021 en woensdag 2 juni 2021

Wil jij met jouw vereniging een groot korfbalfeest organiseren – waar de helden van TeamNL Korfbal jouw vereniging bezoeken – lees dan dit document. Hierin vind je alle informatie over de This is Korfball Tour en de (rand)voorwaarden.

Aanmelden
Aanmelden kan net als voor de (betaalde) clinics tot 31 januari 2021 via dit formulier. In de week van 1 februari 2021  wordt bekendgemaakt bij welke verenigingen TeamNL Korfbal op bezoek komt.

 

Foto: Jenna Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Nationale Sport Vakbeurs (On Tour)
Verenigingsservice
Nationale Sport Vakbeurs (On Tour)

Dit jaar vindt de Nationale Sport Vakbeurs plaats in Gorinchem én in Zwolle. Op de beurs kunnen bestuurders diverse dienstverleners en leveranciers uit de sportwereld ontmoeten en kennis opdoen over actuele thema’s.

Lees meer
Vierde online KNKV Magazine: inspirerende praktijkverhalen
Best practice Bestuurders Verenigingsservice
Vierde online KNKV Magazine: inspirerende praktijkverhalen

Vandaag is het vierde online KNKV Magazine verschenen. Het magazine bevat inspirerende en informatieve artikelen uit de praktijk. Deze verhalen kunnen ideeën geven voor acties bij je eigen vereniging.

Lees meer
Geen publiek, sportkantines dicht
Verenigingsservice
Geen publiek, sportkantines dicht

Het KNKV heeft kennis genomen van de additionele maatregelen, die het kabinet maandag 28 september heeft afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Deze maatregelen gaan in op dinsdag 29 september 18.00 uur en worden na enkele weken geëvalueerd.

Lees meer

Topartikelen

Accommodatie Gezonde sportomgeving
Op weg naar een gezondere sportomgeving
Best practice Bestuurders
Inspirerende verhalen in het zevende KNKV Magazine
KNKV Organisatie
Nieuwe bondsraadsleden in elke regio