Sponsoring

Het KNKV heeft de ambitie om samen te werken met diverse commerciële en maatschappelijke organisaties. Op basis van gelijkwaardige samenwerkingsverbanden werken we samen aan succes! De top bereiken en behouden.

Binnen onze sponsormogelijkheden zijn er diverse vormen te onderscheiden:

Partners

Sponsors

Suppliers

Als KNKV kunnen we niet zonder betrouwbare partners. Zij maken het mogelijk dat wij ons als sport goed kunnen ontwikkelen en iedere dag beter worden.

Onze sponsoren zijn gelieerd aan een bepaald evenement of concept van het KNKV zoals naamgeving van de Korfbal League. Tijdens deze evenementen of op vooraf afgesproken momenten hebben de sponsoren recht op uitingen en activatie.

De suppliers voorzien het KNKV van vooraf vastgestelde producten of diensten, zoals kleding, apparatuur of diensten. De suppliers kunnen gebruik maken van het grote netwerk van het KNKV en hebben recht op uitingen binnen diverse kanalen.

Het Korfbal Business Netwerk is de business club van het KNKV en is de ontmoetingsplek voor alle zakelijke relaties van het KNKV en diverse verenigingen. Partners, sponsors en suppliers zijn automatisch lid van dit netwerk. Je kunt tijdens enkele momenten per jaar andere leden ontmoeten en jouw netwerk vergroten.

Geïnteresseerd in een partnership met het KNKV en daarmee de mogelijkheden binnen het korfbal? Neem dan contact op met Henry van Meerten of bel met 0343-499600.