TeamNL Korfbal op bezoek bij jouw vereniging?

De This is Korfball Tour komt er weer aan. Na de succesvolle edities in 2016, 2017 en 2018 gaat TeamNL Korfbal in 2020 opnieuw het land in om verenigingen te helpen een extra impuls te geven aan bestaande activiteiten. Kan jouw vereniging zo’n boost van TeamNL Korfbal wel gebruiken? Tot en met 15 januari 2020 kun je jouw vereniging aanmelden.

In het voorjaar bezoeken de internationals verschillende verenigingen om te helpen op gebied van zichtbaarheid, technisch kader en korfbal op school, op behoefte van de vereniging. De internationals worden verdeeld over meerdere verenigingen. Er is dus extra veel kans dat er bij jouw vereniging spelers of speelsters van TeamNL Korfbal langskomen.

Programma
Als TeamNL Korfbal naar jouw vereniging komt is dit een unieke kans om je vereniging op de kaart te zetten, je trainers en coaches te scholen, kinderen met plezier te laten korfballen en kennis te maken met het nationale team. Als vereniging kun je zelf een programma maken en activiteiten opzetten waarbij je de internationals inzet. Dit is een avondprogramma óf een dagprogramma. Komt TeamNL Korfbal naar jouw vereniging, dan is het van belang dat je nadenkt hoe je dit kunt inzetten om jouw vereniging lokaal in de etalage te zetten.

Wanneer
De This is Korfball Tour vindt plaats in de maanden april en mei 2020 op de volgende dagen:

  • Maandag 20 april 2020
  • Maandag 11 mei 2020
  • Maandag 18 mei 2020

Voorwaarden

  • Afhankelijk van het programma wordt verwacht dat de vereniging zorgt voor een maaltijd voor de TeamNL Korfbal spelers/speelsters die aanwezig zullen zijn;
  • Samenwerking met andere (korfbal)verenigingen is een pluspunt;
  • De vereniging(en) zorgt(en) voor genoeg materiaal voor het programma;
  • De vereniging(en) zorgt(en) indien nodig voor extra kader ter ondersteuning. Bijvoorbeeld bij een clinic;
  • De vereniging(en) zorgt(en) er voor dat inzet van TeamNL Korfbal spelers/speelsters bijdraagt aan de zichtbaarheid van de vereniging;
  • Het programma is geen op zichzelf staande activiteit maar een onderdeel van een bredere aanpak die bijdraagt aan ledenwerving en -behoud;
  • Het is een dagprogramma of een avondprogramma. Het is niet mogelijk een dag- en avondprogramma te combineren.

Kosten
De reiskosten en begeleiding van TeamNL Korfbal zijn voor rekening van het KNKV. Alle overige kosten zijn voor de organiserende vereniging(en). Bijvoorbeeld voor maaltijden, drank, materiaal.

Aanmelden
Kan jouw vereniging wel een bezoek van TeamNL Korfbal gebruiken? Meld jouw vereniging dan uiterlijk 15 januari 2020 aan via verenigingcentraal@knkv.nl. Bij de aanmelding is het verplicht een korte duidelijke beschrijving van de activiteiten en het programma te vermelden, aangevuld met een toelichting hoe je met de inzet van TeamNL Korfbal de activiteiten denkt een impuls te geven aan ledenwerving en -behoud (voor- en nazorg). Geef bij de aanmelding aan welke data de voorkeur hebben. En vermeld de contactpersoon (naam, email, telefoonnummer). Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de werkzaamheden die nodig zijn voor de This is Korfball Tour 2020. Als deze werkzaamheden zijn afgerond worden de gegevens verwijderd.

Heb je nog vragen? Dan kun je terecht bij Ingrid Sijstermans, ingrid.sijstermans@knkv.nl
In de week van 3 februari 2020 maken wij bekend welke verenigingen de gelukkigen zijn!
.
Foto: Marco Spelten, actiefotografie.nl

Datum: 28 november 2019 uur

TeamNL Korfbal