Skip to the main content

Scheidsrechterskleding

Arbitrage

Alle KNKV-scheidsrechters krijgen naast hun standaardvergoeding een extra vergoeding per wedstrijd, waarmee zij zelf voor kleding dienen te zorgen. Voor de kleding kan men terecht bij de officiële korfbalshop van het KNKV, namelijk www.korfbalshop.nl.

 

 

 

Verenigingsscheidsrechters

In tegenstelling tot KNKV-scheidsrechters wordt er voor scheidsrechters die alleen voor hun vereniging fluiten geen vergoeding door het KNKV beschikbaar gesteld. Uiteraard is het wel mogelijk om KNKV-scheidsrechterskleding aan te schaffen. Via www.korfbalshop.nl is deze scheidsrechterskleding te bestellen, zoals die gedragen wordt door KNKV-scheidsrechters.

Erima Teamsport B.V.

ERIMA Teamsport B.V. is de officiële partner van het KNKV voor onze scheidsrechters. Alle scheidsrechters die in de Korfbal League actief zijn dragen de kleding van ERIMA, maar ook de kleding voor KNKV-scheidsrechters verkrijgbaar bij de webshop is afkomstig van ERIMA. Voor meer informatie ga je naar www.erima.nl.

 

 

 

 

Korfbalshop.nl

In samenwerking met Passa Sports BV zorgt het KNKV dat al haar scheidsrechters kunnen worden voorzien van officiële KNKV-scheidsrechterskleding.

Gerelateerde Items

Korfbalmasterz
Arbitrage Opleidingen
Korfbalmasterz
Vanaf veertien jaar kun je via korfbalmasterz gaan oefenen met de spelregels met behulp van foto’s en filmpjes. Na het behalen van het spelregelbewijs kun je andere arbitrale opleidingen gaan volgen.
Lees meer
Best practices
Arbitrage Best practice Bestuurders Gezondere sportomgeving Ledenwerving/-behoud Trainers Vrijwilligers
Best practices
Je vindt hier een overzicht van verhalen uit de praktijk die inzichten kunnen geven en kunnen inspireren voor nieuwe acties en ideeën.
Lees meer
Arbitrage
KNKV Scheidsrechter
Hier vind je de nodige informatie over KNKV-scheidsrechters.
Lees meer

Populaire downloads

Routekaart competitie
Download
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download