Skip to the main content

Scheidsrechterskleding

Arbitrage

Alle KNKV-scheidsrechters krijgen naast hun standaardvergoeding een extra vergoeding per wedstrijd, waarmee zij zelf voor kleding dienen te zorgen. Voor de kleding kan men terecht bij de officiële korfbalshop van het KNKV, namelijk www.korfbalshop.nl.

 

 

 

Verenigingsscheidsrechters

In tegenstelling tot KNKV-scheidsrechters wordt er voor scheidsrechters die alleen voor hun vereniging fluiten geen vergoeding door het KNKV beschikbaar gesteld. Uiteraard is het wel mogelijk om KNKV-scheidsrechterskleding aan te schaffen. Via www.korfbalshop.nl is deze scheidsrechterskleding te bestellen, zoals die gedragen wordt door KNKV-scheidsrechters.

Erima Teamsport B.V.

ERIMA Teamsport B.V. is de officiële partner van het KNKV voor onze scheidsrechters. Alle scheidsrechters die in de Korfbal League actief zijn dragen de kleding van ERIMA, maar ook de kleding voor KNKV-scheidsrechters verkrijgbaar bij de webshop is afkomstig van ERIMA. Voor meer informatie ga je naar www.erima.nl.

 

 

 

 

Korfbalshop.nl

In samenwerking met Passa Sports BV zorgt het KNKV dat al haar scheidsrechters kunnen worden voorzien van officiële KNKV-scheidsrechterskleding.

Meest bekeken artikelen

Heffingenregeling
Bestuurders Financiën
Heffingenregeling
Een belangrijk naslagwerk voor elke penningmeester is de heffingenregeling, waarin de financiële verplichting van de vereniging richting het KNKV vermeld staat.
Lees meer
Verenigingsarbitrage
Arbitrage Verenigingsservice
Verenigingsarbitrage
Voldoende en opgeleide scheidsrechters en beoordelaars/rapporteurs zorgen voor een prettig en veilig sportklimaat.
Lees meer
Technisch beleid
Trainers
Technisch beleid
Een technisch beleid is de basis van hoe er gekorfbald en verenigd wordt binnen een vereniging. Het bouwplan voor technisch beleid kan je helpen bij het opbouwen van jouw technische beleidsplan.
Lees meer

Populaire downloads

Routekaart competitie
Download
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download