Skip to the main content

Scheidsrechterskleding

Arbitrage

Alle KNKV-scheidsrechters krijgen naast hun standaardvergoeding een extra vergoeding per wedstrijd, waarmee zij zelf voor kleding dienen te zorgen. Voor de kleding kan men terecht bij de officiële korfbalshop van het KNKV, namelijk www.korfbalshop.nl.

 

 

 

Verenigingsscheidsrechters

In tegenstelling tot KNKV-scheidsrechters wordt er voor scheidsrechters die alleen voor hun vereniging fluiten geen vergoeding door het KNKV beschikbaar gesteld. Uiteraard is het wel mogelijk om KNKV-scheidsrechterskleding aan te schaffen. Via www.korfbalshop.nl is deze scheidsrechterskleding te bestellen, zoals die gedragen wordt door KNKV-scheidsrechters.

Erima Teamsport B.V.

ERIMA Teamsport B.V. is de officiële partner van het KNKV voor onze scheidsrechters. Alle scheidsrechters die in de Korfbal League actief zijn dragen de kleding van ERIMA, maar ook de kleding voor KNKV-scheidsrechters verkrijgbaar bij de webshop is afkomstig van ERIMA. Voor meer informatie ga je naar www.erima.nl.

 

 

 

 

Korfbalshop.nl

In samenwerking met Passa Sports BV zorgt het KNKV dat al haar scheidsrechters kunnen worden voorzien van officiële KNKV-scheidsrechterskleding.

Meest bekeken artikelen

Training geven: de basics
Opleidingen Trainers
Training geven: de basics
Voor beginnende trainers en ouders die een team gaan begeleiden hebben wij de clinic ‘Training geven: de basics’ ontwikkeld. Verenigingen kunnen deze clinic aanvragen voor een groep trainers.
Lees meer
Statuten en Huishoudelijk reglement
Bestuurders
Statuten en Huishoudelijk reglement
Bij het oprichten van een vereniging ben je verplicht om statuten op te stellen. Dit zijn de basisregels voor je vereniging.
Lees meer
Arbitrage
Uitwerking rompregeling arbitrage
In deze overzichten zijn het aantal wedstrijden dat een vereniging moet fluiten en/of beoordelen opgenomen, evenals datgene wat er daadwerkelijk uitgevoerd is tot en met de in het document genoemde datum.
Lees meer

Populaire downloads

Routekaart competitie
Download
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download