Skip to the main content

Korfbalmasterz

Arbitrage Opleidingen

Als je korfballer bent is het belangrijk dat je de spelregels van korfbal goed kent. Verenigingen hebben de verantwoordelijkheid om te zorgen dat hun leden spelregelkennis hebben, er wordt verwacht dat leden vanaf 14 jaar oud hun spelregelbewijs halen via Korfbalmasterz.

Op Korfbalmasterz vind je alles wat je nodig hebt om op een leuke manier de spelregels te oefenen. Je leert de spelregels beter begrijpen door foto’s en video’s met herkenbare spelsituaties. Je leert de situaties in een wedstrijd beter te herkennen én begrijpt de beslissingen van de scheidsrechters beter.

Verenigingen kunnen een spelregelavond organiseren samen met de KNKV-scheidsrechter van hun eigen vereniging, hier vind je het format voor zo een avond. Na de spelregelavond is een goed moment  voor de spelers om het examen in Korfbalmasterz te maken.

Vervolgopleidingen

 

Meest bekeken artikelen

Regionale Talentencentra
Talentontwikkeling Trainers
Regionale Talentencentra
Een regionaal talentencentrum biedt talenten in de directe omgeving in de leeftijdscategorie U15, U17 en U19 een programma om zichzelf te ontwikkelen met als doel doorstroming naar hogere niveaus en nationale selecties.
Lees meer
Ontstaan van internationaal korfbal
Ontstaan van internationaal korfbal
Korfbal wordt momenteel gespeeld op vijf continenten en in bijna zeventig landen.
Lees meer
Trainersopleidingen
Opleidingen Trainers
Trainersopleidingen
Een competente trainer/coach creëert sportplezier en zorgt dat sporters zich goed kunnen ontwikkelen. Om dat te bereiken hebben wij een aantal trainersopleidingen. Welke dit zijn lees je hier.
Lees meer

Populaire downloads

Routekaart competitie
Download
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download