Skip to the main content

Korfbalmasterz

Arbitrage Opleidingen

Als je korfballer bent is het belangrijk dat je de spelregels van korfbal goed kent. Verenigingen hebben de verantwoordelijkheid om te zorgen dat hun leden spelregelkennis hebben, er wordt verwacht dat leden vanaf 14 jaar oud hun spelregelbewijs halen via Korfbalmasterz.

Op Korfbalmasterz vind je alles wat je nodig hebt om op een leuke manier de spelregels te oefenen. Je leert de spelregels beter begrijpen door foto’s en video’s met herkenbare spelsituaties. Je leert de situaties in een wedstrijd beter te herkennen én begrijpt de beslissingen van de scheidsrechters beter.

Verenigingen kunnen een spelregelavond organiseren samen met de KNKV-scheidsrechter van hun eigen vereniging, hier vind je het format voor zo een avond. Na de spelregelavond is een goed moment  voor de spelers om het examen in Korfbalmasterz te maken.

Vervolgopleidingen

 

Meest bekeken artikelen

KNKV Logo's / Huissstijl
Verenigingsservice
KNKV Logo's / Huissstijl
Iedere korfbalvorm en elk project heeft z’n eigen logo. Wil je een poster laten ontwikkelen of organiseer je een actie voor je vereniging en wil je een logo gebruiken?
Lees meer
Oefenstof voor trainers
Trainers
Oefenstof voor trainers
Spelenderwijs verbeteren is een bedrijf dat zich richt op korfbalcoaches. Het bedrijf heeft een applicatie ontwikkeld met betekenisvolle spelvormen die kunnen worden gegeven aan de gehele korfbaljeugd.
Lees meer

Populaire downloads

Routekaart competitie
Download
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download