Skip to the main content

Korfbalmasterz

Arbitrage Opleidingen

Als je korfballer bent is het belangrijk dat je de spelregels van korfbal goed kent. Verenigingen hebben de verantwoordelijkheid om te zorgen dat hun leden spelregelkennis hebben, er wordt verwacht dat leden vanaf 14 jaar oud hun spelregelbewijs halen via Korfbalmasterz.

Op Korfbalmasterz vind je alles wat je nodig hebt om op een leuke manier de spelregels te oefenen. Je leert de spelregels beter begrijpen door foto’s en video’s met herkenbare spelsituaties. Je leert de situaties in een wedstrijd beter te herkennen én begrijpt de beslissingen van de scheidsrechters beter.

Verenigingen kunnen een spelregelavond organiseren samen met de KNKV-scheidsrechter van hun eigen vereniging, hier vind je het format voor zo een avond. Na de spelregelavond is een goed moment  voor de spelers om het examen in Korfbalmasterz te maken.

Vervolgopleidingen

 

Meest bekeken artikelen

Training geven: de basics
Opleidingen Trainers
Training geven: de basics
Voor beginnende trainers en ouders die een team gaan begeleiden hebben wij de clinic ‘Training geven: de basics’ ontwikkeld. Verenigingen kunnen deze clinic aanvragen voor een groep trainers.
Lees meer
Statuten en Huishoudelijk reglement
Bestuurders
Statuten en Huishoudelijk reglement
Bij het oprichten van een vereniging ben je verplicht om statuten op te stellen. Dit zijn de basisregels voor je vereniging.
Lees meer
KNKV Magazine
Best practice Verenigingsservice
KNKV Magazine
Het KNKV Magazine is een digitale uitgave met verhalen uit de praktijk die inzichten kunnen geven en kunnen inspireren voor nieuwe acties en ideeën.
Lees meer

Populaire downloads

Routekaart competitie
Download
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download