Skip to the main content

Korfbalmasterz

Arbitrage Opleidingen

Als je korfballer bent is het belangrijk dat je de spelregels van korfbal goed kent. Verenigingen hebben de verantwoordelijkheid om te zorgen dat hun leden spelregelkennis hebben, er wordt verwacht dat leden vanaf 14 jaar oud hun spelregelbewijs halen via Korfbalmasterz.

Op Korfbalmasterz vind je alles wat je nodig hebt om op een leuke manier de spelregels te oefenen. Je leert de spelregels beter begrijpen door foto’s en video’s met herkenbare spelsituaties. Je leert de situaties in een wedstrijd beter te herkennen én begrijpt de beslissingen van de scheidsrechters beter.

Verenigingen kunnen een spelregelavond organiseren samen met de KNKV-scheidsrechter van hun eigen vereniging, hier vind je het format voor zo een avond. Na de spelregelavond is een goed moment  voor de spelers om het examen in Korfbalmasterz te maken.

Vervolgopleidingen

 

Meest bekeken artikelen

KV VERS
Gezondere sportomgeving
KV VERS
KV VERS is onderdeel van het maatschappelijk project SV VERS dat moet zorgen voor Fieldlabs (modelkantines) voor een gezondere sportomgeving. De thema’s gezonde voeding, alcohol, roken en gastvrijheid staan hierbij centraal.
Lees meer
Maatschappelijke Dienst Tijd Sport
Vrijwilligers
Maatschappelijke Dienst Tijd Sport
Voor verenigingen die jongeren willen betrekken en willen investeren in de bestuurders, coördinatoren, trainers en coaches van de toekomst is het project Maatschappelijke Dienst Tijd Sport (MDT Sport) interessant. Bij dit project begeleid je jongeren bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten terwijl zij zich inzetten als vrijwilliger voor je vereniging. Als je als […]
Lees meer
Studentenkorfbal
Korfbalaanbod Ledenwerving/-behoud
Studentenkorfbal
Onderdeel van het korfbal in Nederland is het studentenkorfbal. De elf studentenkorfbalverenigingen met zo’n 800 studenten doen mee met de reguliere korfbalcompetitie.  
Lees meer

Populaire downloads

Routekaart competitie
Download
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download