Skip to the main content

PD-regelingen

Competitie

Zaalcompetitie

Gemengde competitie

Damescompetitie

Veldcompetitie

Gemengde competitie

Dit betreft de promotie-/degradatieregeling voor de najaarscompetitie. De pd-regeling voor het voorjaar wordt vlak voor aanvang van de voorjaarscompetitie vastgesteld.

Damescompetitie

Update 5 oktober: In alle klassen in alle competities is het bestuursbesluit rangorde van toepassing. Dit is al enige jaren het geval. Meerdere keren per dag krijgen we de vraag over de passage in lid 4 onder algemeen (bij gemengde competitie). Dit gaat over “vergelijkbare klasse-afdelingen”, dat betreft de beste nummers zoveel.

Meest bekeken artikelen

Ploegopgave in Sportlink Club
Competitie
Ploegopgave in Sportlink Club
Update per 22 september 2023 Voor alle ploegen die uitkomen in de top- en wedstrijdkorfbalcompetitie moet een ploegopgave (teamopgave) worden gedaan. Deze opgave doe je in Sportlink Club via bondsteams en moet daar de dag vóór de eerste ronde van het eerst spelende team van je vereniging in staan. In alle teams dienen minimaal 4 […]
Lees meer
Indelingen
Competitie
Indelingen
Op deze pagina komt per competitie de definitieve indeling te staan zodra deze is gepubliceerd. Deze worden weergegeven in Excel met verschillende tabbladen. Veld 2023-2024 Alle competities (per 13 juli 2023) Zaal 2023-2024 Alle competities (per 31 oktober 2023)  
Lees meer
Dispensatiebeleid
Competitie
Dispensatiebeleid
In artikel 8 van het Reglement van wedstrijdstrijden zijn de leeftijdgrenzen voor het jeugdkorfbal geregeld en is ook bepaald wanneer en welke dispensaties verleend kunnen worden. Hier wordt nader op de mogelijkheden rondom dispensatie in gegaan. Het aanvragen van dispensaties gaat altijd via het A2-formulier. Leeftijdsgrenzen voor A- tot en met F-jeugdcompetities Artikel 8 1. […]
Lees meer

Populaire downloads

Routekaart competitie
Download
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download