Skip to the main content

Niet gespeelde/gestaakte wedstrijd

Competitie

Via dit formulier kun je aan Team Competitie doorgeven dat een competitiewedstrijd gestaakt is of niet gespeeld wordt. Je dient altijd zelf de tegenstander en eventueel de scheidsrechter(s) en beoordelaar op de hoogte te brengen bij het niet spelen van een wedstrijd. Invullen van dit formulier houdt niet in, dat er geen sancties opgelegd worden of geen tuchtrechtelijke consequenties volgen voor de niet opkomende ploeg.

Dit formulier alleen gebruiken als er daadwerkelijk sprake is van niet opkomen of staken. Als er in onderling overleg een nieuwe datum gevonden wordt, dient dit formulier niet gebruikt te worden.

Indien wedstrijd gestaakt is wegens (weers)omstandigheden of niet gestart is moet dit formulier ook ingevuld worden. Daar zitten normaliter geen gevolgen aan vast.

Formulier niet gebruiken voor een verplaatste wedstrijd. Dat regel je in Sportlink Club. Wanneer het om een wedstrijd uit het verleden gaat, die je via Sportlink Club niet meer kunt verzetten, stuur je een mail aan competitie@knkv.nl.

 

Dit formulier dient uiterlijk de volgende werkdag na de speeldag voor 12.00 uur ingevuld te zijn. Wanneer het KNKV niet op de hoogte is gebracht, volgt er een administratieve boete.

 

 

Uitstelbeleid bij corona
Competitie
Uitstelbeleid bij corona

Het KNKV heeft bij aanvang van het seizoen 2020-2021 een uitstelregeling voor corona vastgesteld. Deze is onderdeel van de competitieleidraad en heeft daarmee ook een reglementaire basis.

Voor de volledigheid is deze …

Lees meer
Competitie
Strafworpen

Op deze pagina komen tijdens de competitie op regelmatige basis de tussenstanden van de strafworpcompetities.

Lees meer
Competitie
Planning

We hebben de planning op competitiegebied tot en met april 2022 voor verenigingen in beeld gebracht. Alle relevante data zijn in het overzicht (versie 23 april 2021) terug …

Lees meer

Populaire downloads

Routekaart competitie
Download
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download