Word professioneel Combi-Fit trainer!

Het KNKV heeft een samenwerking met het Dordtse opleidingsinstituut Combi-fit. Zij kunnen korfbalverenigingen ondersteunen bij het opzetten van programma’s voor (potentiële) sporters, die niet (meer) aan de reguliere korfbalcompetitie deelnemen maar die wel gezellig met andere mensen willen sporten of bewegen. Zoals het korfbalaanbod KombiFit, KorfbalPlus 35 en KorfbalPlus 60. Daarmee kun je de sportcarrière van huidige leden verlengen, en de uitstroom van leden tegengaan. Daarnaast daagt het oud-leden uit om het bewegen weer op te pakken en biedt het de mogelijkheid nieuwe leden te werven.

Dit doet Combi-fit met het aanbieden van onder andere een opleiding tot Combi-fit trainer. 
De praktijkgerichte opleiding richt zich op de basis van bewegen en is afgestemd op de laatste inzichten op gebied van functionele training en vitaliteit. Je leert de behoefte van de deelnemers in kaart te brengen, daar op in te spelen en een flexibel aanbod neer te zetten. Voor trainers is het een opleiding waarin ze uiteindelijk alle doelgroepen kunnen bedienen op het gebied van sporten, trainen en bewegen.

Aan de driedaagse opleiding kunnen KNKV-verenigingen gratis deelnemen. Wel zullen verenigingen een deel van de contributie per KombiFit-lid afdragen aan Combi-Fit.

Aanvullend op de opleiding is het mogelijk om aan te sluiten bij kwartaaltrainingen, deze zijn vrijwillig. Trainers kunnen zich hiermee professionaliseren en bijschaven op het gebied van vitaliteit en optimalisatie van trainingen.

Start opleiding
De opleiding is gepland op de laatste drie zaterdagen van maart.
16 maart
23 maart
30 maart
Deze opleiding kan doorgaan bij een minimaal aantal van zes verenigingen die deelnemen.

 

Locatie:
PKC/SWKGroep, Papendrecht

Aanmelden:
Je kunt je aanmelden voor deze opleiding door een mail te sturen aan info@schottenco.nl. Na aanmelding wordt door Combi-fit contact met je opgenomen.
 

De opleiding zorgt ervoor dat je als vereniging up to date bent op het gebied van trainingen en je hebt met een Combi-fit trainer een professionele trainer in huis, die altijd kan differentiëren.

Meer weten over de opleiding Combi-fit trainer? Hieronder vind je een filmpje en op de site van Combi-fit lees je meer over hun aanbod en de inhoud van de training.

Wil je jouw (KombiFit)trainers bijscholen of extra uitrusten? Schrijf ze dan in voor deze driedaagse opleiding.

 

 

Datum: 20 januari 2019 - 15:38 uur

KombiFit Technisch kader Trainer/coach opleidingen