Nexus zoekt trainer/coach

Met ingang van het seizoen 2020-2021 is s.k.v. Nexus uit Schiedam op zoek naar een trainer/coach voor de seniorenselectie. Nexus 1 heeft zich in de afgelopen jaren stabiel ontwikkeld en speelt op dit moment in de zaal bovenin mee in de tweede klasse. Op het veld wordt er na de degradatie van vorig seizoen gespeeld in derde klasse maar is de ploeg nog volop in de race voor promotie terug naar de tweede klasse.

De selectie van s.k.v. Nexus bestaat uit een jonge groep die al meerdere jaren samenspeelt, aangevuld met nog enkele oudere spelers. In de nieuwe trainer voor deze selectie zoekt Nexus iemand die deze groep naar het niveau, vereist voor spelen aan de bovenkant van de tweede klasse, kan vormen. Hierbij is het voor Nexus van groot belang dat ook het tweede team deze ontwikkeling doormaakt.

Als coach/trainer geef je twee keer per week training aan de selectie. Hierbij is één training met het eerste en tweede team en de tweede training alleen met het eerste team. Op wedstrijddagen verzorg je de coaching van het eerste team. Voor deze werkzaamheden biedt s.k.v. Nexus een financiële vergoeding en een gezellige vereniging met een jonge gemotiveerde selectie.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met onderstaande, vermeld hierbij een korte motivatie en een cv.

Datum: 13 januari 2020 uur

District Zuid-West