Contractverlenging Technische Staf Meervogels

Het Bestuur van Z.K.V. De Meervogels is verheugd te kunnen meedelen dat het contract met de trainers van de senioren selectie met een jaar is verlengd. Zowel hoofdtrainer Rick Nell alsmede de trainers van Meervogels 2, Hugo van der Berg als Peter van Duijn, zullen ook in het seizoen 2020-2021 aan de club verbonden blijven.

Meervogels 1 heeft, na de promotie naar de Hoofdklasse op het veld, nog alles in eigen hand om zich op het tweede korfbalniveau van Nederland te handhaven daar waar in de zaal het kampioenschap in de Overgangsklasse na een aantal ongelukkige nederlagen uit het zicht is verdwenen.

Meervogels 2 speelt na een dubbel kampioenschap afgelopen jaar seizoen in de zaal nog mee om de hoofdprijs in de Overgangsklasse daar waar op het veld een positie in de subtop van diezelfde Overgangsklasse het uitgangspunt is.

Vooral de groeimogelijkheden binnen de selectie, de onderlinge samenwerking en die met de selectie zijn de beweegredenen geweest voor de technische staf om het contract te verlengen.

Datum: 20 februari 2020 uur

District Zuid-West