Skip to the main content

Zorgverzekering bij Zilveren Kruis

(Sport) Medische zaken

Heb jij wel eens problemen met je achillespees, knieschijfpees of last van andere blessures? Dan is een goede zorgverzekering belangrijk. Zilveren Kruis biedt speciaal voor korfballers een uitgebreide zorgverzekering met extra vergoedingen, waarbij je kunt profiteren van aantrekkelijke korting en services. Meer over peesproblemen en de zorgverzekering van Zilveren Kruis lees je in het KNKV Magazine.

Naast vijf procent korting op je basisverzekering, tien procent korting op je aanvullende verzekering en tien procent korting op je tandartsverzekering biedt de aanvullende verzekering uitgebreide vergoedingen voor bijvoorbeeld sportmedisch onderzoek en sportkeuring, voedingsvoorlichting en een brace. Ook krijg je als korfballer bij een aanvullende verzekering het pakket ‘Gratis Extra Aanvullend Sport’ met vergoedingen voor onder andere sportmassage en psychologische begeleiding. Meer informatie vind je hier.

Foto: Anne van Vegchel, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Enkelblessures en enkelbraces
(Sport) Medische zaken
Enkelblessures en enkelbraces
De enkel is het meest getroffen lichaamsdeel tijdens en door korfbal. In het KNKV Magazine beantwoordt de medische commissie vragen over enkelblessures en het gebruik van braces.
Lees meer
KNKV en Herzog Medical verlengen samenwerking
(Sport) Medische zaken Partners
KNKV en Herzog Medical verlengen samenwerking
TeamNL Korfbal en Talent TeamNL Korfbal kunnen ook de komende twee jaren rekenen op de compressiekousen van Herzog Medical. Het KNKV en het Nederlandse Herzog Medical werken sinds 2018 samen en hebben onlangs besloten om de goede samenwerking voort te zetten. “Wij zijn blij om de samenwerking met het KNKV de komende twee jaar te […]
Lees meer
KNKV bestrijdt doping: voorlichting beschikbaar
(Sport) Medische zaken
KNKV bestrijdt doping: voorlichting beschikbaar
Samen met de Dopingautoriteit werkt het KNKV aan een ‘schone’ sport binnen het korfbal door met de Dopingautoriteit voorlichting en educatie te bieden. Het aantal positieve dopinggevallen in korfbal bleef dit jaar op nul.
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd