Skip to the main content

Zorgverzekering bij Zilveren Kruis

(Sport) Medische zaken

Heb jij wel eens problemen met je achillespees, knieschijfpees of last van andere blessures? Dan is een goede zorgverzekering belangrijk. Zilveren Kruis biedt speciaal voor korfballers een uitgebreide zorgverzekering met extra vergoedingen, waarbij je kunt profiteren van aantrekkelijke korting en services. Meer over peesproblemen en de zorgverzekering van Zilveren Kruis lees je in het KNKV Magazine.

Naast vijf procent korting op je basisverzekering, tien procent korting op je aanvullende verzekering en tien procent korting op je tandartsverzekering biedt de aanvullende verzekering uitgebreide vergoedingen voor bijvoorbeeld sportmedisch onderzoek en sportkeuring, voedingsvoorlichting en een brace. Ook krijg je als korfballer bij een aanvullende verzekering het pakket ‘Gratis Extra Aanvullend Sport’ met vergoedingen voor onder andere sportmassage en psychologische begeleiding. Meer informatie vind je hier.

Foto: Anne van Vegchel, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Het KNKV kan ook komende jaren rekenen op Push Braces
(Sport) Medische zaken Partners
Het KNKV kan ook komende jaren rekenen op Push Braces

Het KNKV werkt ook de komende twee jaar samen met Nea International. Het Nederlandse bedrijf levert al sinds 2007 naar volle tevredenheid gewrichts- en spierondersteunende braces (Push braces en Push Sports braces)…

Lees meer
Enkelblessures en enkelbraces
(Sport) Medische zaken
Enkelblessures en enkelbraces

De enkel is het meest getroffen lichaamsdeel tijdens en door korfbal. In het KNKV Magazine beantwoordt de medische commissie vragen over enkelblessures en het gebruik van braces.

Lees meer
KNKV en Herzog Medical verlengen samenwerking
(Sport) Medische zaken Partners
KNKV en Herzog Medical verlengen samenwerking

TeamNL Korfbal en Talent TeamNL Korfbal kunnen ook de komende twee jaren rekenen op de compressiekousen van Herzog Medical. Het KNKV en het Nederlandse Herzog Medical werken sinds 2018 samen en hebben…

Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Financiën
Tool voor compensatieregelingen voor sportverenigingen
Korfbalaanbod Verenigingsservice
Jongerenorganisaties en sportbonden roepen kabinet op om een stap te zetten voor jongeren
Best practice Bestuurders Verenigingsservice
Vijfde editie online KNKV Magazine