Skip to the main content

Zomereditie This is Korfball Tour groot succes

Onder perfecte weersomstandigheden vond woensdag 22 juli de This is Korfball Tour – summer edition plaats. Ruim 1400 kinderen, verdeeld over 32 verenigingen in het land, kregen een clinic van een (jeugd)international of KNKV-trainer. Na de clinic was er voor de kinderen een presentje en uiteraard tijd voor handtekeningen en selfies.

Gert-Jan Kraaijeveld, manager Korfbalparticipatie: “Dit was een fantastische dag. Net als vele collega’s ben ik bij enkele verenigingen langs geweest en het was één en al plezier wat we aantroffen. Samen met de verenigingen en onze (jeugd)internationals hebben we iets neergezet waar we als KNKV trots op zijn.”

Nadat Korfbal Back to School en de Vrienden- & vriendinnentrainingen in juni al 1600 kinderen trokken, was dus ook de zomereditie van de This is Korfball Tour – met 1400 kinderen – een groot succes.

Aftermovie

Op onze social mediakanalen en die van TeamNL Korfbal staan al enkele foto’s van deze mooie woensdag. De video’s volgen spoedig.

Vervolg #korfbalzomer

Na de drie genoemde activiteiten krijgt de #korfbalzomer in augustus een vervolg. Dan staan namelijk de Tour de Camping, het NK Beachkorfbal Outdoor en het NK Beachdameskorfbal Outdoor op het programma. Daarnaast organiseren veel verenigingen ook nog eens activiteiten. Kraaijeveld: “Die energie overal is geweldig om te zien. Na een helaas korfballoze periode mogen we weer en die kans grijpt iedereen met beide handen aan.”

Meer informatie over de #korfbalzomer vind je op KNKV.nl/korfbalzomer.

Gerelateerde artikelen

Korfbaladviseurs gaan verenigingen korfbalinhoudelijk ondersteunen
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Korfbaladviseurs gaan verenigingen korfbalinhoudelijk ondersteunen

Om verenigingen op korfbalinhoudelijk vlak beter en sneller te kunnen adviseren, telt het KNKV per 1 december 2020 naast zeven verenigingsadviseurs ook vijf korfbaladviseurs.

Lees meer
1400 kinderen bij This is Korfball Tour
1400 kinderen bij This is Korfball Tour

Woensdag 22 juli doen ruim 1400 kinderen mee aan de This is Korfball Tour – summer edition. Bij 32 verenigingen krijgen zij een clinic van een (jeugd)international of KNKV-trainer. In juni deden al ruim 1600 kinderen mee aan de korfbalzomer-activiteiten.

Lees meer
Irene van Rijsewijk nieuwe voorzitter KNKV, Meijer benoemd tot erevoorzitter
KNKV Organisatie
Irene van Rijsewijk nieuwe voorzitter KNKV, Meijer benoemd tot erevoorzitter

Tijdens de Bondsraad heeft Irene van Rijsewijk de voorzittershamer van het KNKV overgenomen van Rob Meijer. Ook Marita Verkaik trad toe tot het bestuur. Meijer werd benoemd tot erevoorzitter.

Lees meer

Topartikelen

Vrijwilligers
Webinar over vrijwilligers
Korfbalaanbod Schoolkorfbal
Online kennissessies korfbal op school
Opleidingen Trainers
KT4: dé opleiding voor ambitieuze korfbaltrainers