Skip to the main content

Zomereditie This is Korfball Tour groot succes

Onder perfecte weersomstandigheden vond woensdag 22 juli de This is Korfball Tour – summer edition plaats. Ruim 1400 kinderen, verdeeld over 32 verenigingen in het land, kregen een clinic van een (jeugd)international of KNKV-trainer. Na de clinic was er voor de kinderen een presentje en uiteraard tijd voor handtekeningen en selfies.

Gert-Jan Kraaijeveld, manager Korfbalparticipatie: “Dit was een fantastische dag. Net als vele collega’s ben ik bij enkele verenigingen langs geweest en het was één en al plezier wat we aantroffen. Samen met de verenigingen en onze (jeugd)internationals hebben we iets neergezet waar we als KNKV trots op zijn.”

Nadat Korfbal Back to School en de Vrienden- & vriendinnentrainingen in juni al 1600 kinderen trokken, was dus ook de zomereditie van de This is Korfball Tour – met 1400 kinderen – een groot succes.

Aftermovie

Op onze social mediakanalen en die van TeamNL Korfbal staan al enkele foto’s van deze mooie woensdag. De video’s volgen spoedig.

Vervolg #korfbalzomer

Na de drie genoemde activiteiten krijgt de #korfbalzomer in augustus een vervolg. Dan staan namelijk de Tour de Camping, het NK Beachkorfbal Outdoor en het NK Beachdameskorfbal Outdoor op het programma. Daarnaast organiseren veel verenigingen ook nog eens activiteiten. Kraaijeveld: “Die energie overal is geweldig om te zien. Na een helaas korfballoze periode mogen we weer en die kans grijpt iedereen met beide handen aan.”

Meer informatie over de #korfbalzomer vind je op KNKV.nl/korfbalzomer.

Gerelateerde artikelen

Laatste gratis begeleidingstrajecten voor verduurzaming
Accommodatie
Laatste gratis begeleidingstrajecten voor verduurzaming
Wil jouw vereniging de accommodatie gaan verduurzamen door aan de slag te gaan met ventilatie, verwarming, LED verlichting, isolatie of zonnepanelen en kun je hier ondersteuning bij gebruiken? KNKV-partner SportStroom begeleidt verenigingen bij het gehele traject van energiebesparing. Voor dit jaar zijn er nog maar een paar gratis begeleidingstrajecten beschikbaar bij SportStroom. Vanuit het ministerie […]
Lees meer
Zorgverzekering bij Zilveren Kruis
(Sport) Medische zaken
Zorgverzekering bij Zilveren Kruis
Een goede zorgverzekering is belangrijk. Zilveren Kruis biedt speciaal voor korfballers een uitgebreide zorgverzekering met extra vergoedingen waarbij korfballers kunnen profiteren van aantrekkelijke korting en services.
Lees meer
Coronatoegangsbewijs verplicht in sporthallen en -zalen
Bestuurders Competitie
Coronatoegangsbewijs verplicht in sporthallen en -zalen
De Rijksoverheid heeft op dinsdag 2 november in haar persconferentie aangekondigd dat het coronatoegangsbewijs (CTB) van toepassing wordt voor de binnensportcompetities. Het KNKV hecht er veel waarde aan te benadrukken dat het belangrijk is dat sporten laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk blijft. Terdege beseft het KNKV dat het besluit van de Rijksoverheid korfbalverenigingen voor een […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt