Skip to the main content

Word ook een club van NIX

Accommodatie Gezondere sportomgeving

In september wordt de NIX18-campagne voor de sport gelanceerd. Het doel van de campagne is om te voorkomen dat jongeren onder de 18 jaar roken en alcohol drinken. Als vereniging kun je meedoen aan deze campagne door  gebruik te maken van de gratis digitale toolkit en kosteloos een NIX18-kantinepakket te bestellen. Dit pakket bevat promotiemateriaal waarmee je kunt laten zien dat in je kantine NIX de afspraak is en dat je ook ‘een club van NIX’ bent.

De digitale toolkit downloaden en het kantinepakket bestellen doe je hier.

NIX18
Met NIX18 ga je op weg naar een gezondere sportomgeving. Naast deelname aan deze campagne, zijn er nog vele andere dingen die je als vereniging kunt doen om een gezondere omgeving te realiseren. Zo zijn er onder andere inspiratiesessies in september waar je hoort wat je kunt doen en hoe je dit aanpakt, kun je ook gratis promotiemateriaal bestellen van de Rookvrije Generatie en kun je op weg naar een gezondere sportomgeving gratis begeleiding krijgen van Team:Fit-coaches. Meer over een gezondere sportomgeving en alles wat hierbij hoort lees je hier.

Gerelateerde artikelen

Stijgende energieprijzen: hét moment voor verduurzaming
Accommodatie
Stijgende energieprijzen: hét moment voor verduurzaming
De energieprijzen stijgen de laatste tijd ongekend hard en de verwachting is dat dit de komende tijd zo blijft. Het is daarom nu een extra goed moment om aan de slag te gaan met verduurzaming. Een investering in energiebesparing verdien je bij deze hoge energieprijzen namelijk nóg sneller terug. Wil je weten welke investeringen op […]
Lees meer
Licenties auteursrechten muziek en beeld
Accommodatie
Licenties auteursrechten muziek en beeld
Draaien jullie wel eens muziek of tonen jullie wel eens beelden op de tv? Dan heb je een licentie nodig. Tot 1 december kun je je met korting aanmelden en wijzigingen doorgeven.
Lees meer
Behoefte aan meer gezondere keuzes in sportkantines
Gezondere sportomgeving
Behoefte aan meer gezondere keuzes in sportkantines
Nu er weer trainingen en wedstrijden plaatsvinden op de vereniging, ontvangen sportkantines weer bezoekers die eten en drinken op de vereniging. Uit onderzoek van Markteffect blijkt dat bezoekers van sportkantines behoefte hebben aan meer gezondere keuzes en vinden dat sportkantines meer zouden moeten doen om gezondere keuzes aan te bieden. Verenigingen die hiermee aan de […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt