Skip to the main content

Winnaars Kangoeroe Klup fotowedstrijd bekend

In november lanceerde het KNKV een Kangoeroe Klup fotowedstrijd. Verenigingen konden kans maken op een K3-bal door een leuke foto van hun kangoeroes in te sturen met daarop zo veel mogelijk elementen uit het fotospel. Er zijn veel mooie en originele foto’s binnengekomen en inmiddels hebben de verenigingen die een bal hebben gewonnen hierover een mail ontvangen.

Aan de vele inzendingen was goed te zien dat veel Kangoeroe Klups enthousiast aan de slag zijn gegaan met de fotowedstrijd. Vooral het sinterklaasthema kwam goed terug in de ingestuurde foto’s. Met onder andere fotocollages, een glow in the dark foto, een zoek de verschillen afbeelding en zelfs een video zijn de Kangoeroe Klups erg creatief geweest met hun inzendingen.

Winnaars

Kangoeroe Klup 

Alle informatie over de Kangoeroe Klup vind je op kangoeroeklup.nl. Je vindt daar onder andere een toolkit met verschillende hulpmiddelen zoals een draaiboek om een Kangoeroe Klup op te starten, een spellenmap met meer dan honderd voorbeeldspellen, kleurplaten en een diploma. Ook lees je daar hoe je een clinic kunt aanvragen en kangoeroepak kunt huren.

Gerelateerde artikelen

KT4: dé opleiding voor ambitieuze korfbaltrainers
Opleidingen Trainers
KT4: dé opleiding voor ambitieuze korfbaltrainers

Geef jij korfbaltraining en heb je de ambitie om hoofdcoach te worden? Dan is de KT4-opleiding wat voor jou! Tijdens deze opleiding ontwikkel je jezelf onder leiding van professionals op het gebied…

Lees meer
Tegemoetkoming in verband met corona
Financiën
Tegemoetkoming in verband met corona

Half januari werd bekend dat de zaalcompetitie, met uitzondering van de (Reserve) Korfbal League, definitief niet doorgaat. Om verenigingen te helpen in deze bijzondere tijd, komt het KNKV met een financiële teruggave….

Lees meer
Aan de slag met een gezondere sportkantine
Gezonde sportomgeving
Aan de slag met een gezondere sportkantine

Nu sportkantines weer open mogen, kan het een mooi moment zijn om aan de slag te gaan met een gezondere sportkantine. Synergo is inmiddels in het bezit van een zilveren Team:Fit-certificaat. Hier lees je meer over Synergo.

Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Financiën
Tool voor compensatieregelingen voor sportverenigingen
Korfbalaanbod Verenigingsservice
Jongerenorganisaties en sportbonden roepen kabinet op om een stap te zetten voor jongeren
Best practice Bestuurders Verenigingsservice
Vijfde editie online KNKV Magazine