Skip to the main content

Win € 750,- met NIX18

Accommodatie Gezondere sportomgeving

In september is NIX18 gestart met de campagne ‘Word ook een club van NIX’, gericht op sportkantines en het verantwoord omgaan met alcohol. Verenigingen kunnen meedoen met deze campagne en met verschillende materialen sporters, ouders, bezoekers en barvrijwilligers laten weten dat NIX de afspraak bij de vereniging is. Geen alcohol onder de achttien jaar. Naast een gratis digitale toolkit en materialen kunnen verenigingen nu ook kans maken op € 750,- om te besteden aan sportmateriaal naar keuze.   

Met de winactie van NIX18 kan jouw vereniging dus € 750,- verdienen en sportmateriaal naar keuze aanschaffen. Ben je toe aan nieuwe ballen, korven of ander trainingsmateriaal? Doe dan mee! Je kunt mee doen door kosteloos het NIX18 sportpakket te bestellen op trimbos.nl/clubvannix, de kantine om te toveren in een kantine van NIX en in de periode van 1 november tot en met 30 november 2021 een foto te posten op Instagram en/of Facebook met de hashtag #clubvanNIX. Tien sportverenigingen maken kans op ieder € 750,-. De winnaars worden bekend gemaakt in de week van 6 december 2021 en krijgen daarvan persoonlijk bericht via Instagram of Facebook. 

Gezondere sportomgeving

Met NIX18 ga je op weg naar een gezondere sportomgeving. Naast deelname aan de campagne en winactie, zijn er nog vele andere dingen die je als vereniging kunt doen om een gezondere omgeving te realiseren. Zo kun je gratis promotiemateriaal bestellen van de Rookvrije Generatie en kun je op weg naar een gezondere sportomgeving gratis begeleiding krijgen van Team:Fit-coaches. Meer over een gezondere sportomgeving en alles wat hierbij hoort lees je hier. Meer over NIX18 lees je hier.

Gerelateerde artikelen

Naleven coronaregels enorm belangrijk
Accommodatie Competitie
Naleven coronaregels enorm belangrijk
Na lange tijd is er gelukkig weer veel mogelijk in de sport. Trainingen en wedstrijden voor alle leeftijden zijn weer toegestaan en ook publiek is weer welkom. Hierbij dienen wel nog steeds de coronamaatregelen zoals de anderhalve meter afstand, de check op het coronatoegangsbewijs en de mondkapjesplicht te worden nageleefd. Het is erg belangrijk om […]
Lees meer
Subsidieregeling BOSA in 2020
Accommodatie Financiën
Subsidieregeling BOSA in 2020
Ook in 2020 kunnen verenigingen die gaan investeren in materialen, de accommodatie of werkzaamheden laten verrichten ten behoud van de accommodatie een aanvraag indienen voor de subsidieregeling BOSA. Lees hier meer.
Lees meer
KNKV en JOGG samen voor gezondere sportomgeving
Gezondere sportomgeving KNKV Organisatie
KNKV en JOGG samen voor gezondere sportomgeving
Het KNKV tekende op 13 april tijdens het Korfbalcongres 2019 in Ziggo Dome met Team:Fit een samenwerkingsovereenkomst waarmee zij verenigingen in het land helpen hun kantine gezonder te maken.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt