Skip to the main content

Webinarserie ‘Verduurzaming accommodatie’

Accommodatie

Wil je meer weten over verduurzaming? Naast dat er een gratis begeleidingstraject is, kun je nu ook deelnemen aan één of meerdere gratis webinars. Door te starten met het verduurzamen van je accommodatie, kun je structureel gaan besparen op je vaste lasten. Het eerste webinar over verduurzaming vindt plaats op 26 november 2020 en je kunt je hier nu voor aanmelden.

Tijdens de webinars wordt het gratis begeleidingstraject uitgelegd en hoor je meer over het gebruik van zonnepanelen, ledverlichting en verduurzamingsmogelijkheden op het gebied van verwarming, isolatie en ventilatie. In totaal worden er drie webinars georganiseerd. Per webinar komen specifieke thema’s aan de orde en is er ruimte voor vragen.

Eerste webinar: 26 november 2020

Het eerste webinar is op 26 november 2020 om 20.30 uur en gaat over het verduurzamingstraject. Waarom zou je er juist nu mee aan de slag gaan, hoe gaat het traject in zijn werk en welke financieringsopties zijn er? Hierbij komen onder andere garantstellingen van de Stichting Waarborgfonds Sport, de Sportlening, crowdfunding, ledenobligaties en de BOSA-subsidieregeling ter sprake.

Tweede en derde webinar: 13 en 20 januari 2021

Tijdens het tweede en derde webinar komen vervolgens de diverse verduurzamingsmogelijkheden aan de orde. Het tweede webinar gaat vooral over zonnepanelen en ledverlichting en in het derde webinar komen vooral verwarming, isolatie en ventilatie aan bod. Daarnaast kun je vooraf zelf vragen indienen waarmee je de inhoud van de webinars dus mede zelf kunt bepalen.

Aanmelden voor de webinars

De webinars zijn gratis toegankelijk voor tennis-, padel-, hockey- en korfbalverenigingen. Je kunt deelnemen aan een specifiek webinar vanwege interesse in een bepaald onderwerp, maar je kunt ook aan alle drie de webinars deelnemen. Aanmelden doe je via de website van de KNHB, omdat de webinars worden georganiseerd in samenwerking met Sportstroom, de KNHB en de KNTLB.

Gerelateerde artikelen

KV VERS-programma start deze maand
Accommodatie
KV VERS-programma start deze maand

Deze maand starten ODO Maasland en Wit-Blauw/Green Organics met het KV VERS-programma. De verenigingen gaan op weg naar een gezondere sportomgeving en gaan fungeren als modelkantines.

Lees meer
Verduurzamen is het antwoord
Accommodatie
Verduurzamen is het antwoord

Verduurzaming is aantrekkelijk: het structureel verlagen van de energienota leidt tot kostenverlaging en besparingen. SportStroom begeleidt korfbalverenigingen kosteloos bij het verduurzamen van hun accommodatie.

Lees meer
Terugblik op tweede webinar over duurzaamheid
Accommodatie
Terugblik op tweede webinar over duurzaamheid

Afgelopen woensdag hebben ruim dertig korfbalverenigingen deelgenomen aan het tweede deel van de webinarserie over duurzaamheid. Nadat in het eerste webinar werd ingegaan op het verduurzamingstraject en de financieringsopties, stond dit tweede…

Lees meer

Topartikelen

Korfbalaanbod Schoolkorfbal
Online kennissessies korfbal op school
Competitie
Streep door zaalcompetitie
Opleidingen Trainers
KT4: dé opleiding voor ambitieuze korfbaltrainers