Skip to the main content

Webinars verduurzaming: zonnepanelen, ledverlichting, verwarming, isolatie en ventilatie

Accommodatie

Voor verenigingen die aan de slag willen met het verduurzamen van hun accommodatie worden er drie webinars georganiseerd. Het eerste webinar vond plaats in november en deze maand vinden het tweede en derde webinar plaats. Per webinar komen specifieke thema’s aan de orde en is er ruimte voor vragen. Het webinar van 13 januari gaat over zonnepanelen en ledverlichting en 20 januari ligt de focus op verwarming, isolatie en ventilatie.

Tijdens het eerste webinar werd het gratis verduurzamingstraject besproken. Duurzaamheidsexpert Robert den Ouden van SportStroom vertelde waarom je nu aan de slag zou gaan met het verduurzamingstraject, hoe dit traject in zijn werk gaat en welke financieringsopties er zijn. Hierbij kwamen onder andere garantstellingen van de Stichting Waarborgfonds Sport, de Sportlening, crowdfunding, ledenobligaties en de BOSA-subsidieregeling ter sprake. Een terugblik vind je hier.

Aanmelden en meer informatie

De webinarserie wordt georganiseerd door SportStroom, de KNHB, de KNLTB, de Atletiekunie en het KNKV. Je kunt je aanmelden voor het tweede en derde webinar via de website van de KNHB. Meer  informatie over korfbalaccommodaties vind je in het Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties, meer over duurzaamheid lees je hier en meer over het gratis begeleidingstraject lees je hier. Een overzicht met alle webinars voor korfbalverenigingen vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Licenties Auteursrechten muziek en beeld
Accommodatie Financiën
Licenties Auteursrechten muziek en beeld

Wordt bij jullie in de kantine muziek gedraaid? Of kijken jullie wel eens een wedstrijd op de tv die in de accommodatie hangt? Dan kan het zijn dat je daar een licentie van Buma/Stemra, Sena en/of Videma voor moet hebben.

Lees meer
Licenties auteursrechten muziek en beeld
Accommodatie
Licenties auteursrechten muziek en beeld

Draaien jullie wel eens muziek of tonen jullie wel eens beelden op de tv? Dan heb je een licentie nodig. Tot 1 december kun je je met korting aanmelden en wijzigingen doorgeven.

Lees meer
Terugblik op eerste webinar over duurzaamheid
Accommodatie
Terugblik op eerste webinar over duurzaamheid

Afgelopen donderdag vond het eerste webinar over verduurzaming plaats. Hierin werden het verduurzamingstraject en diverse financieringsvormen besproken. De terugblik vind je hier.

Lees meer

Topartikelen

Vrijwilligers
Webinar over vrijwilligers
Korfbalaanbod Schoolkorfbal
Online kennissessies korfbal op school
Opleidingen Trainers
KT4: dé opleiding voor ambitieuze korfbaltrainers