Skip to the main content

Webinars tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek

Bestuurders

Vandaag is de NOC*NSF Nationale Sportweek gestart. Laat jij deze week ook aan iedereen zien hoe leuk het is om te sporten bij jouw vereniging en dat sport voor iedereen toegankelijk is? De Nationale Sportweek is een mooi moment om je vereniging in de spotlight te zetten, maar ook om kennis op te doen over inclusief sporten en bewegen, een positieve sportcultuur en verduurzaming. Tijdens de Nationale Sportweek kun je hier namelijk gratis webinars over volgen.

Van 20 tot en met 23 september worden acht verschillende webinars georganiseerd over specifieke onderwerpen binnen deze drie thema’s. Zo zijn er webinars over een duurzame sportaccommodatie, een gezondere sportomgeving, welkom op de club en een open en veilige sport voor iedereen. Ook zijn er webinars over clubkadercoaching, sociale veiligheid, positief coachen en kansen voor 50+ sport. Meer over de webinars en het aanmelden vind je hier. Meer over de Nationale Sportweek vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Gratis VOG-regeling voor vrijwilligers
Accommodatie Bestuurders
Gratis VOG-regeling voor vrijwilligers
Vindt jouw vereniging een veilige sportomgeving belangrijk? Eén van de manieren om leden, ouders en verzorgers een veilig gevoel te geven, is door ervoor te zorgen dat alle vrijwilligers die betrokken zijn bij jeugdactiviteiten een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben. Als vereniging kun je gebruik maken van de gratis VOG-regeling voor vrijwilligers. Door deze regeling […]
Lees meer
Verenigingsmonitor: benchmarkdashboard gelanceerd
Bestuurders
Verenigingsmonitor: benchmarkdashboard gelanceerd
Voor de zomervakantie hebben 174 verenigingen de verenigingsmonitor ingevuld. Vanaf vandaag kunnen de bestuurders van deze verenigingen inloggen in hun persoonlijke benchmarkdashboard.
Lees meer
Slagvaardig besturen in de veranderende sportwereld
Bestuurders
Slagvaardig besturen in de veranderende sportwereld
De sportwereld van vandaag en morgen zal definitief een andere zijn dan voorheen, mede door de ervaringen die we door het coronavirus hebben opgedaan. Heb je als bestuur zicht op de veranderingen en wat de leden doen? En welke keuzes maak je op basis van deze kennis en ervaring? Vereniger Sjors Brouwer neemt je tijdens […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt