Skip to the main content

Webinars over competitiezaken

Competitie

De aankomende twee weken organiseert het KNKV webinars over competitiezaken. Tijdens deze webinars worden alle reguliere zaken rondom de competitie toegelicht. Zo wordt er onder andere gesproken over welke functionarissen relevant zijn, over ploegopgaven en over het verplaatsen van wedstrijden.

De webinars vinden plaats op maandag 30 augustus, donderdag 2 september, dinsdag 7 september en op woensdag 8 september. De avonden starten om 19.30 uur en duren ongeveer twee uur. Je kunt een webinar bijwonen door je aan te melden via dit aanmeldformulier. Met vragen over deze webinars kun je terecht bij competitie@knkv.nl.

Foto: Leo van Andel, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Experimenten Cashback World Korfbal League
Competitie
Experimenten Cashback World Korfbal League

Dinsdag 15 oktober heeft het Bondsbestuur voor het komende Korfbal Leagueseizoen drie spelregelexperimenten vastgesteld. Welke dit zijn lees je hier.

Lees meer
Korfbal Leaguefinale in RTM Stage van Rotterdam Ahoy
Competitie
Korfbal Leaguefinale in RTM Stage van Rotterdam Ahoy

De Korfbal Leaguefinale wordt zaterdag 17 april (16.00 uur) gespeeld in RTM Stage van Rotterdam Ahoy. De seizoensontknoping vindt dit jaar zonder publiek plaats. Daarom hebben het KNKV, Rotterdam Topsport en Rotterdam …

Lees meer
Korfbal League: uitbreiding play-offs
Competitie
Korfbal League: uitbreiding play-offs

Met het oog op het vervallen van de zaalcompetitie in de klassen onder de Korfbal League heeft het KNKV onlangs besloten dat er geen degradatie vanuit de Korfbal League kan plaatsvinden. Om meer teams kans te laten maken op de play-offs en de fans dus een spannende competitie voor te schotelen heeft het KNKV de play-offfase in de Korfbal League uitgebreid.

Door de uitbreiding van de play-offs is de finale nu vastgesteld op 17 april.

Lees meer

Topartikelen

KNKV Organisatie
Kom jij het bondsbestuur versterken?
Vrijwilligers
MDT Sport biedt kansen voor verenigingen en jongeren
Best practice Bestuurders
Succesverhalen over arbitrage en trainers in nieuwste KNKV Magazine