Skip to the main content

Webinars over competitiezaken

Competitie

De aankomende twee weken organiseert het KNKV webinars over competitiezaken. Tijdens deze webinars worden alle reguliere zaken rondom de competitie toegelicht. Zo wordt er onder andere gesproken over welke functionarissen relevant zijn, over ploegopgaven en over het verplaatsen van wedstrijden.

De webinars vinden plaats op maandag 30 augustus, donderdag 2 september, dinsdag 7 september en op woensdag 8 september. De avonden starten om 19.30 uur en duren ongeveer twee uur. Je kunt een webinar bijwonen door je aan te melden via dit aanmeldformulier. Met vragen over deze webinars kun je terecht bij competitie@knkv.nl.

Foto: Leo van Andel, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

13 april: een geslaagde congres- en finaledag
Competitie
13 april: een geslaagde congres- en finaledag
Zaterdag 13 april 2019 gaat de boeken in als de dag waarop Fortuna/Delta Logistiek 1 en TOP/SolarCompleet A1 de titel in de Ziggo Dome pakten. Het was ook de dag van het Korfbalcongres 2019, dat door tweehonderd bestuurders werd bezocht.
Lees meer
Competitie: mutaties in diverse poules
Competitie
Competitie: mutaties in diverse poules
De laatste dagen zijn er in diverse poules de nodige mutaties geweest, omdat verenigingen nieuwe teams hebben aangemeld of helaas genoodzaakt waren om teams terug te trekken. Omdat het streven is om teams altijd minimaal vijf wedstrijden te laten spelen, vinden deze mutaties plaats. De actuele indelingen en het actuele programma vind je in de KNKV […]
Lees meer
VIDEO: op naar het nieuwe seizoen
Accommodatie Competitie
VIDEO: op naar het nieuwe seizoen
In de video blikt Gert-Jan Kraaijeveld, manager Korfbalparticipatie, vooruit op de competitie. Ook laat ckc Maassluis zien welke maatregelen het heeft getroffen om sporters en supporters zo goed mogelijk te kunnen ontvangen.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt