Skip to the main content

Webinar ‘Wedstrijdklaar in drie weken’

Trainers

Dinsdagavond 7 juli organiseert het KNKV een interactief webinar voor trainers. Tijdens het webinar gaan bondscoach Wim Scholtmeijer, mastercoach Jan-Sjouke van den Bos en embedded scientist Maaike Willemsen in op hoe je het korfbalseizoen kunt beginnen zonder overbelasting en blessures.

Hoe bouw je de belastbaarheid op en waar komen blessures vandaan? Dit zijn twee vragen die aan de orde komen tijdens het webinar. Je kunt ook zelf vragen stellen tijdens het webinar. Je dient je vooraf aan te melden, dit kan tot en met maandag 6 juli.

Aanmelden

Het webinar start om 19.00 uur. Aanmelden is niet meer mogelijk. Op dinsdag 7 juli ontvangen degene die zich hebben aangemeld een link waarmee ze kunnen deelnemen aan het webinar.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Bouwen aan technisch beleid
Trainers
Bouwen aan technisch beleid

Samen met plezier korfballen gaat het beste als alle zaken op de vereniging goed geregeld zijn. Een technisch beleidsplan kan helpen om voor iedereen helder te krijgen hoe er gekorfbald en verenigd wordt…

Lees meer
De KT4-opleiding door de ogen van de cursist
Opleidingen Trainers
De KT4-opleiding door de ogen van de cursist

In september 2021 start de KT4-opleiding weer. Dit is een interessante opleiding voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen in het trainersvak en de ambitie heeft om hoofdcoach te worden. Manon Wiegerink…

Lees meer
Nieuwe clinic: 'Training geven: de basics'
Trainers
Nieuwe clinic: 'Training geven: de basics'

Voor beginnende trainers en ouders die een team gaan begeleiden heeft het KNKV de clinic ‘Training geven: de basics’ ontwikkeld. De trainers leren tijdens de clinic in één avond de basis van het training geven.

Lees meer

Topartikelen

Bestuurders
KNKV zoekt bondsraadsleden: pak jij deze kans?
Trainers
Webinar technisch beleid: teamsamenstelling
Bestuurders Verenigingsservice
Breek-de-Weekbijeenkomsten voor bestuurders: inspiratie en verandering