Skip to the main content

Webinar ‘Wedstrijdklaar in drie weken’

Trainers

Dinsdagavond 7 juli organiseert het KNKV een interactief webinar voor trainers. Tijdens het webinar gaan bondscoach Wim Scholtmeijer, mastercoach Jan-Sjouke van den Bos en embedded scientist Maaike Willemsen in op hoe je het korfbalseizoen kunt beginnen zonder overbelasting en blessures.

Hoe bouw je de belastbaarheid op en waar komen blessures vandaan? Dit zijn twee vragen die aan de orde komen tijdens het webinar. Je kunt ook zelf vragen stellen tijdens het webinar. Je dient je vooraf aan te melden, dit kan tot en met maandag 6 juli.

Aanmelden

Het webinar start om 19.00 uur. Aanmelden is niet meer mogelijk. Op dinsdag 7 juli ontvangen degene die zich hebben aangemeld een link waarmee ze kunnen deelnemen aan het webinar.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Bouwplan technisch beleid
Trainers
Bouwplan technisch beleid

Om verenigingen te ondersteunen bij het opbouwen van een korfbaltechnisch beleidsplan heeft het KNKV een bouwplan voor technisch beleid ontwikkeld. Dit bouwplan biedt advies, zet aan tot reflecteren en bevat tips.

Lees meer
Webinar voor trainers: technisch beleid in de praktijk
Trainers
Webinar voor trainers: technisch beleid in de praktijk

Vrijdagavond 29 januari organiseren het KNKV en Spelenderwijs Verbeteren een webinar waarin Spelenderwijs Verbeteren uitlegt hoe je een visie vanuit een technisch beleidsplan kunt vertalen naar concrete trainingen. Door de visie vanuit…

Lees meer
Luister terug: tweede webinar technisch beleid
Trainers
Luister terug: tweede webinar technisch beleid

In het tweede webinar over technisch beleid vertelde Unitas/Perspectief over de update van haar technische beleid. Een mooie best practice die je hier kunt terugluisteren.

Lees meer

Topartikelen

Vrijwilligers
Webinar over vrijwilligers
Korfbalaanbod Schoolkorfbal
Online kennissessies korfbal op school
Opleidingen Trainers
KT4: dé opleiding voor ambitieuze korfbaltrainers