Skip to the main content

Webinar voor trainers: technisch beleid in de praktijk

Trainers

Vrijdagavond 29 januari organiseren het KNKV en Spelenderwijs Verbeteren een webinar waarin Spelenderwijs Verbeteren uitlegt hoe je een visie vanuit een technisch beleidsplan kunt vertalen naar concrete trainingen. Door de visie vanuit het beleidsplan in de praktijk te brengen, kun je een doorlopende leerlijn realiseren. Dit webinar is een vervolg op het eerdere webinar over het opstellen van een technisch beleidsplan.

Mark Morelissen en Tim van den Berg van Spelenderwijs Verbeteren richten hun korfbaltrainingen in vanuit een spelgerichte visie. Hierbij stimuleren ze de ontwikkeling van het probleemoplossende vermogen van sporters, in plaats van dat ze sporters losse technieken aanleren. Tijdens het webinar leggen ze uit hoe ze hun visie vertalen naar het inrichten van een training, hoe dit er in de praktijk uitziet en hoe ze dit concreet toepassen. Daarnaast geven ze tips, tricks en trainingsstof voor veelvoorkomende praktijkproblemen.

Aanmelden

Dit webinar is geschikt voor zowel ervaren als onervaren trainers. Het webinar start vrijdagavond 29 januari 2021 om 19.00 uur en duurt ongeveer een uur. Je kunt je aanmelden voor het webinar door dit aanmeldingsformulier in te vullen. Aanmelden kan tot uiterlijk 28 januari 22.00 uur. Als je je hebt aangemeld dan ontvang je op vrijdagmiddag 29 januari per mail een link waarmee je die avond kunt deelnemen aan het webinar. Een overzicht van alle webinars en podcasts vind je hier.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Kijk of luister terug: ‘Wedstrijdklaar in drie weken’
Trainers
Kijk of luister terug: ‘Wedstrijdklaar in drie weken’

Met tweehonderd aanmeldingen was er veel belangstelling voor het webinar ‘Wedstrijdklaar in drie weken’ van afgelopen dinsdagavond. Hier kijk of luister je het webinar terug en kun je lezen wat er besproken is.

Lees meer
Cursussen OldStars walking korfball
Korfbalaanbod Trainers
Cursussen OldStars walking korfball

Voor verenigingen die willen starten of gestart zijn met het aanbieden van OldStars walking korfball zijn er interessante opstart- en trainerscursussen.

Lees meer
Webinar technisch beleid
Trainers
Webinar technisch beleid

Maandag 8 juni organiseert het KNKV een webinar over technisch beleid. Team Opleidingen gaat in gesprek met bondscoach Wim Scholtmeijer en mastercoach Jan-Sjouke van den Bos.

Lees meer

Topartikelen

Bestuurders
KNKV zoekt bondsraadsleden: pak jij deze kans?
Trainers
Webinar technisch beleid: teamsamenstelling
Bestuurders Verenigingsservice
Breek-de-Weekbijeenkomsten voor bestuurders: inspiratie en verandering