Skip to the main content

Webinar voor trainers: technisch beleid in de praktijk

Trainers

Vrijdagavond 29 januari organiseren het KNKV en Spelenderwijs Verbeteren een webinar waarin Spelenderwijs Verbeteren uitlegt hoe je een visie vanuit een technisch beleidsplan kunt vertalen naar concrete trainingen. Door de visie vanuit het beleidsplan in de praktijk te brengen, kun je een doorlopende leerlijn realiseren. Dit webinar is een vervolg op het eerdere webinar over het opstellen van een technisch beleidsplan.

Mark Morelissen en Tim van den Berg van Spelenderwijs Verbeteren richten hun korfbaltrainingen in vanuit een spelgerichte visie. Hierbij stimuleren ze de ontwikkeling van het probleemoplossende vermogen van sporters, in plaats van dat ze sporters losse technieken aanleren. Tijdens het webinar leggen ze uit hoe ze hun visie vertalen naar het inrichten van een training, hoe dit er in de praktijk uitziet en hoe ze dit concreet toepassen. Daarnaast geven ze tips, tricks en trainingsstof voor veelvoorkomende praktijkproblemen.

Aanmelden

Dit webinar is geschikt voor zowel ervaren als onervaren trainers. Het webinar start vrijdagavond 29 januari 2021 om 19.00 uur en duurt ongeveer een uur. Je kunt je aanmelden voor het webinar door dit aanmeldingsformulier in te vullen. Aanmelden kan tot uiterlijk 28 januari 22.00 uur. Als je je hebt aangemeld dan ontvang je op vrijdagmiddag 29 januari per mail een link waarmee je die avond kunt deelnemen aan het webinar. Een overzicht van alle webinars en podcasts vind je hier.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Kader versterken met een clubkadercoach
Trainers
Kader versterken met een clubkadercoach

Acht korfbalverenigingen hebben het afgelopen jaar meegedaan aan het proeftuinenproject clubkadercoaching. Door mee te doen aan dit project kregen de trainers en coaches van de verenigingen ondersteuning van buurtsportcoaches.

Lees meer
Webinar 'Wedstrijdklaar in drie weken'
Trainers
Webinar 'Wedstrijdklaar in drie weken'

Dinsdag 7 juli organiseert het KNKV een webinar voor trainers. Tijdens het webinar gaan bondscoach Scholtmeijer, mastercoach Van den Bos en embedded scientist Willemsen in op hoe je het seizoen kunt beginnen zonder overbelasting en blessures.

Lees meer
Cursussen OldStars walking korfball
Korfbalaanbod Trainers
Cursussen OldStars walking korfball

Voor verenigingen die willen starten of gestart zijn met het aanbieden van OldStars walking korfball zijn er interessante opstart- en trainerscursussen.

Lees meer

Topartikelen

Vrijwilligers
Webinar over vrijwilligers
Korfbalaanbod Schoolkorfbal
Online kennissessies korfbal op school
Opleidingen Trainers
KT4: dé opleiding voor ambitieuze korfbaltrainers