Skip to the main content

Webinar technisch beleid

Trainers

Maandagavond 8 juni organiseert het KNKV een webinar over technisch beleid. Tineke Bosch en Pleun van Doornik van Team Opleidingen gaan tijdens de webinar in gesprek met bondscoach Wim Scholtmeijer en mastercoach Jan-Sjouke van den Bos over alles wat met technisch beleid te maken heeft. Zowel bij het inschrijven als tijdens de webinar kun je vragen stellen, die tijdens de webinar beantwoord/besproken zullen worden.

Een goed technisch beleid draagt bij aan tevreden leden en kan je vereniging naar een hoger niveau brengen. Tijdens de webinar wordt besproken welke vragen je moet beantwoorden om een goed technisch beleidsplan op te stellen. Het gaat onder andere over werven, opleiden, begeleiden en het behouden van leden. Het doel van de webinar is om deelnemers tools en inspiratie te geven om aan de slag te gaan met het technisch beleidsplan van hun eigen vereniging.

Inschrijven

De webinar start om 19.30 uur. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Bouwplan technisch beleid
Trainers
Bouwplan technisch beleid
Om verenigingen te ondersteunen bij het opbouwen van een korfbaltechnisch beleidsplan heeft het KNKV een bouwplan voor technisch beleid ontwikkeld. Dit bouwplan biedt advies, zet aan tot reflecteren en bevat tips.
Lees meer
Aanmelden voor KNKV-opleidingen weer mogelijk
Arbitrage Opleidingen Trainers
Aanmelden voor KNKV-opleidingen weer mogelijk
De vorig jaar gestarte en nog lopende KNKV-opleidingen zijn of worden de komende periode door de cursisten afgerond. Dit betekent dat er weer ruimte is om nieuwe opleidingen te starten. Met een nieuw aanmeldproces is het sinds kort weer mogelijk om jezelf aan te melden voor de opleiding tot KNKV-scheidsrechter en de opleidingen ‘Training geven: […]
Lees meer
Nieuwe clinic: 'Training geven: de basics'
Trainers
Nieuwe clinic: 'Training geven: de basics'
Voor beginnende trainers en ouders die een team gaan begeleiden heeft het KNKV de clinic ‘Training geven: de basics’ ontwikkeld. De trainers leren tijdens de clinic in één avond de basis van het training geven.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt