Skip to the main content

Webinar technisch beleid

Trainers

Maandagavond 8 juni organiseert het KNKV een webinar over technisch beleid. Tineke Bosch en Pleun van Doornik van Team Opleidingen gaan tijdens de webinar in gesprek met bondscoach Wim Scholtmeijer en mastercoach Jan-Sjouke van den Bos over alles wat met technisch beleid te maken heeft. Zowel bij het inschrijven als tijdens de webinar kun je vragen stellen, die tijdens de webinar beantwoord/besproken zullen worden.

Een goed technisch beleid draagt bij aan tevreden leden en kan je vereniging naar een hoger niveau brengen. Tijdens de webinar wordt besproken welke vragen je moet beantwoorden om een goed technisch beleidsplan op te stellen. Het gaat onder andere over werven, opleiden, begeleiden en het behouden van leden. Het doel van de webinar is om deelnemers tools en inspiratie te geven om aan de slag te gaan met het technisch beleidsplan van hun eigen vereniging.

Inschrijven

De webinar start om 19.30 uur. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Webinar 'Wedstrijdklaar in drie weken'
Trainers
Webinar 'Wedstrijdklaar in drie weken'

Dinsdag 7 juli organiseert het KNKV een webinar voor trainers. Tijdens het webinar gaan bondscoach Scholtmeijer, mastercoach Van den Bos en embedded scientist Willemsen in op hoe je het seizoen kunt beginnen zonder overbelasting en blessures.

Lees meer
Webinar Technisch Beleid: Unitas aan het woord
Trainers
Webinar Technisch Beleid: Unitas aan het woord

Op 22 september organiseert het KNKV een webinar over Technisch Beleid. De Technische Commissie van Unitas vertelt hoe de Harderwijkers aan de slag zijn gegaan met het updaten van het Technische Beleid.

Lees meer
Bouwplan technisch beleid
Trainers
Bouwplan technisch beleid

Om verenigingen te ondersteunen bij het opbouwen van een korfbaltechnisch beleidsplan heeft het KNKV een bouwplan voor technisch beleid ontwikkeld. Dit bouwplan biedt advies, zet aan tot reflecteren en bevat tips.

Lees meer

Topartikelen

Korfbalaanbod Schoolkorfbal
Online kennissessies korfbal op school
Competitie
Streep door zaalcompetitie
Opleidingen Trainers
KT4: dé opleiding voor ambitieuze korfbaltrainers